Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera? (beszélgetés)
Most voltunk ismét, élelmiszerért. Direkt megkértem a barátomat, NÉZZE MEG mégegyszer! 100% az volt, én is láttam hol a zsinór vége...
Nem biztos h minden város T..co-jában így van, de a mi városunkban tuti! Nézzetek v olvassatok utána! V ha van belső dolgozó ismerősötök, kérdezzétek meg!
úúrissten!! Lehet;)))))
Te is kipróbáltad ezt a tükrös-körmöst?:))
Hidd el, én sem. Pedig a párommal terveztük, hogy elmegyünk egy uszodába kicsit, de ahogy meghallottam, hogy be van kamerázva és persze csak a női öltöző..így hanyagoljuk:DDDD
Marad a fürdőkád:DDD
Ez nagyon durva! Még csak a "fehér címkét" olvastam el, de nagyon komoly.. az eszem megáll, mik történnek, amiről senki sem tud..vagy csak a nagy fejesek..
Olvasom tovább:)))
Hát nem vagyok egy magamutogató típus, sem túl elégedett magammal, már ami a majdnem meztelenül kinézést illeti...
Ezt leszámítva jó volt :p
Egyikbe sem járok :DDDDD
De szétnézek otthon a fürdőben azért....:PPPP
hát ezek után inkább nem :)
nem, azért kérdeztem hogy ott ahol mi voltunk is van-e?
és persze én voltam szemben a tükörrel...
hát ez durva!
Utánna néznék a neten,hátha találok valamit,de vírusos a gépem,így nem nagyon tudok :( nem tudom van-e összefüggés,olvastam,leírtam.
Ha tényleg van,akkor nagyon felháborító.Mondjuk,én viszonylag keveset próbálok:csak nadrágokat,és cipőket.A többit sosem,de mindig jól eltalálom a méretet.
További ajánlott fórumok:
- Ma megdöbbentő dolgot találtam egy próbafülkében. 😮
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Akárhányszor megyek egy üzletben a próbafülkébe,mindig tele...
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni?