Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera? (beszélgetés)
Micsoda? Ez felháborító!
Állítsanak oda egy embert, aki azt figyeli, hogy ki mit visz be és mit hoz ki! Legyen olyan dolgozó, akinek bemutatjuk a bevitt majd kihozott ruhadarabokat, de hogy kamerás megfigyelés....!!! HÁla Égnek egyetlen egyszer voltam t...co próbafülkébe.
méltatlan... :((
ilyenkor nem sajnálom ha meglopják őket :DD
Ez nagyon durva, színvonal alatti:
De E. mellett legyen mondva, meglehetősen következetes volt. Nemcsak a dolgozókat és a beosztottjait alázta meg, hanem a magas polcon ülő igazgatókat is, méghozzá nyilvánosan, a vásárlók előtt. Egy döntés kapcsán különbözött össze a hölggyel és a következő szöveggel adta ki a mérgét a frissáru osztályon jó néhány békés vásárló füle hallatára: Ide figyelj, büdös k**va, ez az én áruházam, itt az van, amit én mondok, és ha nem tetszik, takarodhatsz el a büdös k**va anyádba. Mikor a vevők megkérdezték a zokogó nőt, hogy ki ez az ember, szembesülniük kellett azzal, hogy magát az áruház-igazgatót látták megnyilvánulni a szokott keretek közt.
Tegnap olvastam, kiraly volt, csomo dologra raismertem ami hasonloan velem tortent csak egy masik multiba es az meg nem is elelmiszer. Ugy tunik ez inkabb multibetegseg :-).
Most kezdem a 2eset... Mar elore feltem a hasizmaimat.
Beírod a google-ba h tesco titkok 2 pdf
kiadja...
csúcsgórék támadása az alcím :DD
már egyszer régebben végigfutottam rajta, de most kezdtem előlről újra, alaposan
majdnem az egyes kötet végén, lassan jöhet a kettes :)
és a hó tömörítés????sok esze volt a csávónak!
jaj szegény halacskák!!!!!
a potenciális tolvaj! :DDD
meg a "fogd és vidd telefonok"! :DDD
bocs,de ezt be kellett másolnom!
Egyik nap visítva bejön egy nő. Már az ajtóban ordított. Rohan a vevőszolgálathoz, veri az asztalt, hogy ő vett itt egy mosógépet. Hazaviszi, bekapcsolja és a mosógép eszeveszett rázkódásba kezd, majd elindul. Szépen kizötyög a fürdőszobából, végig az előszobán, egészen el a konyháig, mígnem kitépte a falból a csatlakozó aljzatot. Mondom neki, hogy nem gyakran, de azért néha megtörténik, hogy bizonyos szerkezetek életre kelnek. Nézze csak meg a Terminátor című filmet. Nem volt vevő a poénra. Kérdezem tőle, hogy milyen a mosógép. Azon hamar túljutottunk, hogy NAGY, meg FEHÉR, meg DRÁGA, de a lényeget csak a végén nyögte ki, ELÖLTÖLTŐS. Oké. Elolvasta a használati utasítást? Ő nem olvasni akar, hanem mosni. Rendben van. Csak azért kérdeztem, mert minden elöltöltős mosógép hátulján van négy akkora csavar, mint a boldogult USS Arizona propellere. Azok rögzítik a dobot, hogy ne essen szét a cucc, míg kiszállítják. Ha azt nem veszik ki, akkor pontosan ez történik. Telefonál haza, apu nézi a gépet, naná, hogy benne van a csavar. Persze a végén még én lettem lekúrva.
További ajánlott fórumok:
- Ma megdöbbentő dolgot találtam egy próbafülkében. 😮
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Akárhányszor megyek egy üzletben a próbafülkébe,mindig tele...
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni?