Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera? (beszélgetés)
AZ volt!
Nem balhézok, ilyen szinten már nem akarok belefolyni, csak gondoltam, megosztom veletek, h nem árt vigyázni!
Jelentsd fel őket, mert ez tilos..
Amúgy biztos, hogy az az volt? Mert ők is nagyon jól tudják, h ezt "nem szabad", és nem hiszem, h balhét akarnának maguknak..Mondjuk a Tesco amúgy is egy gagyi bolt..
Teljesen igazad van! Munkaügyben dolgozom, ezért én is ismerem a törvényeket!
Csak hozzájárulással lehetséges!
De én nem cirkuszolok, mert a mi városunkban ez az egyetlen "nagyáruház"!
Hajaj!!Nálunk a plázában a liftben van kamera:)
Sejtheted mi megy amikor a barátnőimmel megyünk:)))))
Lányok! Bárkit megfigyelnek kamerával, azt a tudomására kell hozni. Tábla...stb.
A munkahelyen pedig alá kell írattatni egy nyilatkozatot a munkavállalókkal, hogy hozzájárul a kamerás megfigyeléshez.
Ha ez nem így történik, akkor ez törvénysértés!
Felháborító!
A párom műszerész-végzettségű, ő 100%-ra ÁLLÍTJA h az az volt...
és el tudom képzelni!
:DDDDD
Milyen jót elpörögnénk ezen! Csak olyan messze lakunk egymástól!!! :(
Elég megdöbbentő volt vele szembesülni!
Legközelebb meggondolom, próbálok-e ott ruhát.
:))
Teganp észrevettem, olyan zavarba jöttem! Épp vetkőztem, ruhát próbáltam, majd megmutattam magam a páromnak. És ő vette észre tul.képpen, ott lógott a próbafülke jobb sarkában egy videoátjátszó-zsinór...
Ok, én értem h sok a lopás, de ez olyan gáz! A tudat h vki kukkol! Mit szóltok ehhez? :)
További ajánlott fórumok:
- Ma megdöbbentő dolgot találtam egy próbafülkében. 😮
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Akárhányszor megyek egy üzletben a próbafülkébe,mindig tele...
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni?