Tudtátok h van a T..CO hipermarket próbafülkéjének tükre mögött kamera? (beszélgetés)
Én azt hallottam hogy van egy módszer,amivel ki lehet deríteni.Ha a körmödet (a végét) odarakod a tükörhöz,és oldalról megnézed,és nem ér össze akkor nincs kamera.Ha úgy látod oldalról hogy összeér,akkor van.
Remélem érthetően írtam le :) valahol olvastam...nem tudom igaz-e,de az itthoni tükrön nem ér össze.
Na jah, és mit tudsz tenni ellene? Semmit! :)
Egészségére! :DDD
És ez nem megalázó?
Rád rejszolnak az operátori szobában... :)
És mi van ha vki "szerelmeskedésre" használja a próbafülkét, mert fel akarja dobni a házaséletét - mert már ilyenről is hallottam...
:DDDDD
Amúgy mekkorákat röhöghetnek, ha ott tényleg kamera van. :)
Mondjuk, az említett hipermarketlánctól sok minden kitelik (nevetgéltem is ezzel kapcsolatos könyveken), de ez annyira kemény, hogy tényleg nehéz elhinni, valóban kamera volt ott. (persze ettől még lehet)
Írd be a google-ba, biztos lesz találat.
Múltkor valahol olvastam erről és megkerestem neten; hát..ami a Tescoban folyik mind az ott dolgozók, mind a vezetőség részéről...Részletesen kifejti a pasi azt is, hogy milyen típusú tolvajok vannak, milyen módszerrel dolgoznak :) Érdekes olvasmány :)
Kiváncsi vagyok, hogy ezt az illetékesek nem olvasták? Mert biztos a fülükbe jutott a híre...és vajon kikérték-e maguknak? :)
Utána meg kitiltanak rongálásért?! :)))
Annyit nem ér, különben is csak félmeztelen voltam...
Meg ki tudja ki kukkolt? És ha egy izmos, jóképű sármos fickó? Kár h nem lehet visszakukkolni! :))
Küldd a linket S.O.S ! :D
De viccen kívül tényleg melltartót vettem ott utoljára... Vajon tényleg kukkoltak? Nem figyeltem, hogy van-e kamera, eszembe se jutott, hogy lehet az öltözőben...
További ajánlott fórumok:
- Ma megdöbbentő dolgot találtam egy próbafülkében. 😮
- Otthon készíthető, előállítható, termelhető dolgok, amiért kár lenne a hipermarketbe menni!
- Szerintetetek mennyire használható a hipermarketekben kapható "Leg Magic", érdemes érte annyi pénzt kiadni?
- Akárhányszor megyek egy üzletben a próbafülkébe,mindig tele...
- Máshol sem kapható a nagyobb hipermarketekben a Dolce Gusto Nestea Lemon kávékapszula?
- Új nyomtatót vennék a T betűs hipermarketben. Nem tudjátok, adnak hozzá patront, vagy azt külön kell venni?