Tudja valaki, hogy mi van"csodagidával"? (tudásbázis)
Sziasztok!
Csodagida vagyok. Újra beregeltem ezzel a névvel, hogy lezárhassam a felrmerülô kérdéseket, nem csupán a "háttérbôl".
Lehet kérdezni bátran, vagy elgondolkodni, hogy kinek akartam jót a regem megszûntetésével. De lehet inkább egyszerûbben, saját magunkból kiindulva vélekedni: "nem merte felvállalni magát!" :) Talán meglepô a mai világban, hogy mégis. Csodagida megszûnt, mert valaki fájdalommal olvashatta az életét. Vagy valaki jobban tudja nálam? Kérem keressen meg priviben!
Sziasztok!
Mivel a szóbanforgó hölgy megkeresett privátban, ezt most reggel fedeztem fel,ezért nem válaszolok arra a rengeteg privátra,Ami ugye már nem aktuális,mert már visszaregelt a hölgy.Ha akarja felfedi magát.
Kellemes Húsvétot!
Ez engem is érdekelne!!!
Én is olvastam a naplóját,aki tud valamit róla az léci nekem is írjon privit.
Valoszinu kijelentkezett,vagy,ha rosszat csinalt ki lett dobva... :-(((
Halali forumot inditottal... >>>Szasztok!<<<
Orulet!
Tudja valaki,hogy mi van"csodagidával"?
Rendszeres olvasója voltam a lombikos naplójának de ma már nem találtam.
További ajánlott fórumok:
- Soltvadkerti Takarékszövetkezet becsődölt, tudja valaki, hogy a befektetők hogyan jutnak a pénzükhöz?
- Szerintetek létezik olyan, hogy valakinek akkora babája legyen, hogy ne tudja természetes úton megszülni?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- Nagyonbaba vonalzó: megváltozott! Tudja valaki, hogy miért?
- Megtudtam, hogy a férjemnek viszonya van valakivel. Ő viszont nem tudja, hogy tudom!
- Tudja valaki, hogy érintik-e a változások a gyes melletti munkavégzést?