Tud valaki valós otthon végezhető, nem mlm munkát? (tudásbázis)
én is jelentkeztem erre... küldött a nő papírt.. nem tetszett... a hirdetési számot(ahova név, cim smst kellett küldeni) addig hivogattam, mig felvette. és kifaggattam. őszinte volt.. nem vágtam bele.
küldött volna egy tájékoztatót 700ft-ért... stb.. hülyeség az egész
Sajnos a legtöbb arról szól, hirdess, ha találsz valakit aki szintén valós munkában reménykedik, és fizet akkor pár forint visszajön...
Akkor ettől már az MLM is jobb.
Már van egy hasonló téma, de bemásolom ide is a tapasztalataimat!
Valós dolog, persze, csak épp soha az életben nem lehet velük pénzt keresni! Saját tapasztalatból beszélek. Én kb. 1és1/2-2 éve próbálkoztam meg egy ilyennel:
Kétféleképpen volt leírva még jó pár "otthon végezhető" munkaajánlat mellett:
- Borítékolási munka BA4
- Reklámanyagok postázása BA5
Mindkét variáció ugyanazt a munkát takarja, csak az egyik csomag 100 a másik 200 db-os! Nem nevezhetném konkrétan átverésnek, de pénzt nem lehet vele keresni!
Megrendeled a csomagot (ami persze nem ingyenes!!!), kiküldenek 100 vagy 200 db jelentkezési lapot a munkaajánlatokkal amiket terjesztened kell. Hirdetéseket kell feladnod, interneten, újságban, stb., és ha akadnak jelentkezők akik megrendelik tőled a munkaajánlatokat tartalmazó jelentkezési lapot, ebből folyik be a te jövedelmed! Kb. 700 Ft/jelentkező! Azaz, legalább 100-200 jelentkezőt kell találnod a hirdetéseid útján, akik "bedőlnek" és elküldik neked a 700 Ft-ot, hogy ténylegesen annyit keress, mint ahogy az le van írva a munkaajánlatban!
Nem éri meg, sosem fog visszajönni a csomagba fektetett pénz, és ugyanúgy átversz embereket, mint ahogy téged átvertek, hiszen megpróbálod mindenképp, hogy legalább töredékét visszakapd annak, amit te is elvesztettél! De nem jön vissza, még kiegészítő jövedelemnek, sőt, még zsebpénznek se lehetne csúfolni.
Nem valós!
Hidd el az az egész átverés.
Nem régiben a tv-ben is volt róla szó!
Ha javasolhatom ne vágj bele!
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Mik a tapasztalatok az otthon végezhető munkákkal kapcsolatban?
- Melyek azok az otthon végezhető erősítő gyakorlatok, amelyek rendszeres elvégzésével egy hónapon belül a legjobb fizikai erőnlét érhető el?
- Szerintetek van megbízható otthon végezhető munka?
- Nagyon sok hirdetést látok, egy BIT.LY nevú cégről szól, ami állítólag tisztességes, otthon végezhető munkát ajánl. Mi a véleményetek róla?
- Sikerült már valakinek otthon végezhető munkát találni?