Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető? (beszélgetés)
Centiben gondolkodj... ennyi. Nezd csak ezeket a kepeket ;)
Igen tartom:) mindent ahogy kialakítottam magamnak., màsfél hét és töltöm az 5 Hónapot. :)
Annyi a lényege dióhéjjban, hogy az ebédem az heti 6x zöldség- hús ( néha bevetek hüvelyeseket is), szombatonként kis adag tésztàs étel ( a magam részéről gluténmentes tésztàt vàlasztottam véglegesnek), vagy amikor nem tészta akkor krumplis étel. Ezt hetente szoktam vàltogatni. A héten csak azért tettem àt vasàrnapra ezt mert szülinapozunk ( a férjem most lett 30):) és anyósom jön holnap. Ő nem igazàn zöldségevő, inkàbb krumpli tészta rizs)
A reggelim az tojàs ilyen olyan kiegészítőkkel- sajt/ sonka/ hagyma, fűszerek,
Vacsi kenyér, felvágott, sajt sok zöldség.
Desszert ch csökkentett/ diabetikus édességek mértékkel
Ràgcsa heti 3x olajos magvak
Edzés heti hàromszor egy óra :szobabicikli, hasizomerősítő , kis súlyzózàs karokra. Egyenlőre még nem megy több.
És havonta tudatosan tartok egy csalónapot, mikor kicsi mennyiségben egy kis cukros édesség csipsz belefér ...majd ugyanúgy folytatom a diétàm. :)
Nekem ez így bevált:) Annyit eszem amennyivel jól lakom. Csak figyelek hogy a szénhidràt kevés a fehérje meg a zsír több legyen. 3 étkezéssel teljesen jól megvagyok.
Ilyeneket pl hogy bulgur rizs, köles, hajdina stb nem eszem, nem szeretem. Ezt nem sajnàlim mert tele vannak szénhidràttal, felvinné az inzulinomat.
Amit sajnàlok viszont, hogy gyümölcsöket sem eszem. Ez azért van mert borzasztó rosszul leszek bàrmelyiket próbàltam...10 éve még nem volt ezzel gond, de öregségemre màr nem bírja a gyomrom őket.
A ketogén nagyon szigorú. Nem csodàlom.. Azt én se tudnàm tartani. Én hasonlót csinàlok de nem keto csak szénhidràtszegény diéta. Ez lazàbb, sokkal több minden belefér. Jó a magas inzulinszint csökkentésére , vagyis fogyàshoz. De mindenkinek ki kell tapasztalni.
Annyi biztos, hogy a koplalàs hosszútàvon nem jàrható út. Csak rosszabb lesz...
Én is szeretem, csak félnék azt enni egész nap:) A párolt lilakáposztát hurkával pl. imádom!
Jól hangzik a napi kajcsid, sikerül mindig ilyen szépen betartani?
Én szeretem a kàposztàt:) Az egyik kedvenc zöldségem. Ma pl pont lilakàposztàt ettem zöldfűszeres sültcsirkével.
Reggeli 3 tojàsos bazsalikomos sajtos ràntotta volt.
Vacsi 3 db szénhidràtcsökkentett kenyér lesz sajttal pulykasonkàval zöldpaprikàval paradicsommal, hagymâval:)
Desszert 3 kocka hozzàadott cukortól mentes kókuszos fehércsoki.
Hallani hallottam róla, de azt már nem hallottam, hogy tutira bevált volna.
A kelkáposzta viszont egészséges és kis kalóriatartalmú, hacsak nem kirántva eszed. Nyugodtan beépítheted az étrendedbe.
Szia! Sajnos a tutit nem tudjuk mi sem.
Épp arról beszélgettünk, hogy nem jön be mindenkinek ugyanaz.
Azt tudod, mi okozta a hízásodat?
Igen, és ez azért jó is, hogy így van.
Az azért fontos, hogy ne divatból állítsa át valaki a táplálkozását, erőltetve, hanem igyekezzen megtalálni azt a fajta étkezést, amit a szervezete különösebb erőltetés nélkül jól visel.
Az a 6 gramm fehérje egy tojásban, de még a 12 gramm két tojásban sem olyan bombasztikus mennyiség...
Nem a tojás ellen beszélek, én is meg-megeszem, de elájulva azért nem vagyok tőle.
Én nem tudnék zsírosat enni, pláne szénhidrát nélkül nem.
A fehérje se nagyon megy, legfeljebb porból.
További ajánlott fórumok:
- Milyen fogyókúrás módszert ajánlanátok annak, akinek nincs sok pénze?
- Tudtok valamilyen módszert amivel helyreállithatnám a hormonrendszerem?
- Ismertek olyan módszert amivel befolyásolható ill. kiszámolható a magzat neme?
- Tud valaki olyan módszert amivel otthon lehet béltisztítást végezni? Sós langyos vizet ne!
- Ismer valaki olyan természetes módszert amivel a méhkürt elzáródás megszüntethető?
- Tud valaki valami természetes módszert amivel gyorsabban kopna le a vörös festék a hajamról?