Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? (tudásbázis)
BIZTOS HOGY AZ IS CSINÁLHAT KÜLÖNBÖZŐ TÜNETEKET.De gondolom hogy kilehet mutatni a szervezetben?
De sajnos senki nem tud semmit mondani,pedig egyre tobben szenvednek ebben.
Az lenne a legjobb ha egyértelmüen meg tudnák mondani az okát és a gyógymódját erre a fájdalomra.
Itt a Forumon van egy Ex-candidások tapasztalatai cimu oldal a Diéta és fitnessnél.Ott olyanok segitenek,akik kigyogyultak a candidozisbol.Rengeteg anyagot kuldtek át nekem e-mailben.Ha szeretnéd átkuldom neked.
ELFOGOM OLVASNI.Még nem figyeltem meg de ezt is figyelembe veszem ezután.
En ugyanigy vagyok ezzel.
Még sajnos azt sem tudom mondani hogy felfáztam és amiatt.Összefüggéseket kerestem mindig.Gondoltam már a hormonokra meg mindenre.Érthetetlen az egész számomra.Nem tudom bár tudnám mert nagyon megakarok gyogyulni.
Vannak olyan ételek vagy italok,amik felerositik a fájdalmadat?
En lassan két honapja csinálom a Candida diétát.
Mert olvastam,hogy a Candida tulszaporodása is a legkulonfélébb betegségeket,tuneteket is okozhatja.
A neten fent van a Medimix candida oldalon a betegség tuneteinél.
Szerinted a Candida okozhat ilyen fájdalmakat?
Ez már nagyon régen volt.Arra emlékszem hogy akkoriba mindig fehér turós folyásom volt.Akkor ő csak ezt mondta már nem tudom hogy vett e kenetet de szerintem nem.De akkor egy hét alatt helyre jöttem.Én ezért gondolom hogy akkor valami gyulladás csinálta nekem ezt az állando fájdalmat.
En is hasonlo dolgokon mentem keresztul mint te.
Nekem pisilési gondokkal kezdodott az egész.Akkor még nem éreztem fájdalmat,csak azt hogy elmentem pisilni,és ugy éreztem,hogy nem urulok ki teljesen.Aztan egyik naprol a másikra eltunt a libidom,de teljesen.Nem értettem mi van velem.
Aztán az urologus baktérimot,vért,gennyet talált a vizeletemben,erre antibiotikumot kaptam.Aztán a nogyogyász is talált baktériumokat,o is antibiotikumot,kupokat adott.
Kozben kialakult az állando fájdalom érzése.Egyik orvostol a másikig mentem...
Nem tudom de ha be van gyulladva szerintem nem tul jó.Ez csak az én véleményem.
Átnézek én is minden oldalt és akkor megírom hogy hol keressed.
Es milyen vizsgálatokkal állapitotta meg az orvos a petefészek gyulladást?
Talált baktériumot vagy gombát is?
Méhgyulladásnál lehet intim tornázni?
Igen van egy konyvem:Aviva modszer.De nem tudom,hogy most ártani fogok-e vele vagy használni.
Es még csak tippelni sem tudsz,hogy mi okozhatja,mi válthatta ki?
Például régebbi felfázás vagy antibiotikum kura?
Debrecenben a Kriston intim torna indult de én nem tudtam már jelenkezni.Majd márciusban indul.Te otthol csinálod?
Nekem amikor ez az egész elkezdődőtt elmentem a nőgyogyászhoz.Megvizsgált azt mondta hogy petefészek gyulladásom van.Akkor nekem felírt gyulladás gátlót dalacint.Ezt akkoriban szedtem 1 hétig.Mire végig szedtem elmult a fájdalmam.Nagyon megörültem.KB 4 VAGY 5 eltelt hogy nem volt fájdalmam.Majd egy este vacsoráztunk és eggyik percről a másikra megint előjött.Ültem és éreztem azt az égő érzést eggyik percről a másikra.Nagyon sok mindennel probálkoztam szerintem már a felét sem tudnám felsorolni meg soha nem gondoltam hogy ilyen fájdalmam lesz ilyen hosszú távon.Különböző üllő fürdőket pl a kamillás,sós üllőfűrdőt.Teákat gyulladásgátlokat.Kúppokat amitől már rosszul voltam mikor a doki felirta mert tudtam hogy nem használ.Volt olyan hogy a kúptol annyira fájt hogy éjszakákat nem aludtam.Olyan érzés volt mintha belülről szinte marná valaki.Annyira égetett hogy sirtam a fájdalomtól.Nőgyogyászati krémekkel.Aloe first sprét vettem azzal fújtam be a területet hát az sem volt jó.Tavaly elkezdtem járni egy nögyogyászhoz ő azt mondta hogy ilyen esetekben lidokainos inekciot szoktak adni.3 szor kellett mennem az érintett területet körbeinekciozta.Azt mondta hogy nem szabadna fájni.Mikor 3 ra mentem már tudtam hogy nekem az sem fog használni.Apárom hozzott haza mert még ülni sem tudtam.Akupunkturára mentem el abban annyira hittem hogy meggyogyulok.Nagyon nagyot csalodtam.Pszihoterápiára is elmentem ott ilyen relaxáciot végeztünk nem is tudtam kikapcsolni magamat mert fájt.Most nagyon kifogytam az ötletekből.Estére nekem olyan antidepresszánst irtak fel ami triciklcus.Hát mit mondjak nem nagyon érzek semmi változást pedig már egy éve szedem e miatt.Nem tudom most nagyon kifogytam már minden őtletből.Egyre nehezebb napról napra.Külföldi oldalakat is nézegettem.Csak az a baj hogy több minden okozhatja.Most fájdalom csillapitot szedek de az sem nagyon változtat a fájdalman.
Irtad,hogy mondták neked az intim tornát.Csinálod is?
En elekzdtem,de kozben méhnyakcsatorna gyulladásom és méhszájsebem lett.
Most szeretném ujra csinálni,de nem tudom,hogy ezzel árthatok-e ilyenkor.
Igen szerintem én is írtam ennek a lánynak.A hüvely bemenet fájdalmával kapcsolatban írt a fórumba.Aztán írta hogy lekezelték és azóta lényegesen jobban érzi magát.Ha megtudnád adni az előrhetőségét akkor azt nagyon szépen megköszönném.
Es milyen gyogymodokat probáltál már eddig?
Most hogyan,mivel probálod megszuntetni a fájdalmat?
En nem nagyon találok ilyen forumokat.Ha megtalálod,légyszi ird meg a cimét.
A Házipatika forumján is van egy cim-Nogyogyászat:A huvelybemenet fájdalma,-vulvar vestibulitis.Az a lány inditotta,akirol irtam.
Es van olyan is ott,hogy Vese és hugyutak betegségei-Interestitialis cystitis-ebbe is irt a betegségérol.
Van még olyan,hogy:huvely-méh és petefészek gyulladás-Dr Info-ebbe egy másik no irt,aki ilyen fájdalamkkal kuzd,és ez a no ir még a Házipatika forumon a Kronikus holyaghurut cimnél.
Nem tudom behatárolni pontosan hogy hol.
A huveltornácnál érzem a fájdamat,de ugy érzem,hogy kisugárzik a vulvába is.
Huvelytornác-vestibulum vaginae:a kisajkak által korulvett tájék.Benne helyezkedik el a hugycso,a huvelybemenet,a Bartholin- és Skene-mirigyek.
Ezt a fájdalmat idegi fájdalomhoz tudnám hasonlitani.Van hogy enyhébb,van,hogy erosebb,de állandoan fáj,egy percre sem szunik meg.
A moskodo gélektol,szappanoktol nekem is rosszabb.Nem is használom oket.
A kupoktol meg kibirhatatlan csipo,égo fájdalmat érzek.
Szia.Megadta az e-mail cimét és a telefonszámát.Es azt mondta,hogy o sokkal jobban van valamilyen ecetsavas kezelés hatására.Es szeretne segiteni azoknak,akik ilyen fájdalmakkal kuzdenek.
Ha szeretnéd,megadom az e-mail cimét vagy irok neki én.
Nagyon orulok,hogy meggyogyultál.Koszonom a biztatást.
További ajánlott fórumok: