Tud valaki hatásos gyógymódot 2 éve tartó bakteriális fertőzés okozta hüvely -és húgycsőgyulladásra? (tudásbázis)
Igazán nincs mit! Örülnék, ha meggyógyulnátok mindannyian!
A teljes vérkép akár tökéletes is lehet amellett, hogy baromi rosszul érzed magad!
Sziszka: írtam Neked privit.
Igen ezzel tisztában vagyok hogy ezeket meg kell csináltatnom.Az a baj hogy most nem tudom hogy hova forduljak.Az olyan vizsgálatokat mint pl:candida szűrés vagy teljes vérkép vizsgálatot megtudom csináltatni.Találtam labort.Csak a többi vizsgálatot nem tudom hogy hol végeznék el.Igen ezt egy orvosnak tudnia kellene.Sőt tudják is csak nem nagyon foglalkoznak vele.A ti véleményetek szerint nézzek egy nőgyogyászt aki segíteni ezeket a vizsgálatokat lebonyolítani?Egyébként tudom hogy nem várhatok csodát eggyik napról a másikra.Eddig is kitartó voltam annak kell lennem most is.Csak jó lenne egy kicsit tisztábban látni a dolgokat.
Szia Life! És Te hogy vagy?
Sziasztok lányok.Hogy vagytok?
Igazábol az orvosnak kellene tunia,hogy milyen vizsgálatokat kell elvégezni a panaszaid alapján.
De sajnos,ha nem találsz ilyen orvost,akkor neked kell utánajárnod.
Szerintem ezek a vizsgálatok lehetnek fontosak:
-teljes vérkép vizsgálat
-Candida szurés
-immunologiai vizsgálat
-bakterologiai vizsgálat
-teljes hormonvizsgálat
-anyagcsere betegségek szurése
-szervi elváltozások kizárása
Szerintem fontos lehet immunologiai vizsgálatot is csináltatnod.
Mindenkinek más gyogymod válik be.Van,hogy valakinek használ egy terápia,gyogyszer,stb,és van,hogy ugyanaz másnak nem válik be.Sokszor tobb gyogymod kombinácioja segit a gyogyulásban.
Mindenkinek meg kell találnia a neki megfelelot,megfeleloeket.
De a legfontosabb,hogy a legfobb gyogyitod te magad vagy,az alkalmazott terápiák pedig segithetnek a gyogyulásban.De akarat,hit,kitartás és turelem kell hozzá.
A betegség és a fájdalom is hosszu ido alatt alakult ki,ezért a lehet,hogy a gyogyulás is hosszadalmas folyamat lesz.
Persze nem várhatod csak másoktol a saját gyogyulásodat,az ongyogyitás a legfontosabb ilyenkor.
A teljes hormonvizsgálat tobbszori vérvételbol áll.
A menstruásios ciklusod kulonbozo napjain kell levenni a vért.Mindegyik vérvételnél más hormon szintjét nézik.Ha tul alacsony vagy tul magas valamelyik hormonnak a szintje,akkor az is a legkulonfélébb tuneteket okozhatja vagy befolyásolhatja a gyogyulást.
joghurt, joghurt, joghurt (élőflórás)
Azért itt is a titok nyitja a mikrobiológus!!!
Még ilyen dologról én sem hallottam.De ezek szerint olyan dolgok is befolyásolhatják az életünket vagy éppen a betegségünket amire soha nem gondolnánk.
Egy barátnőm nagyon sokáig szenvedett ezzel. A világon mindent végigjárt. Két dolog működött neki: ő maga tenyésztette ki magának a bacit (mikrobiológus, csak nem humán) és kereste meg a gyógyszert (azt is a táptalajon csinálta). És még valami, amire soha nem jönnének rá! Súlyos fémallergiája van, és télen sokszor hordott olyan alul kapcsos bodykat (pont a felfázás ellen). Na ez a bizonyos fémkapocs is ludas volt a dologban!
Felfázás hivatalosan nincs. A felfázás is baktérium.
Az ezüst kolloidról én is csak olvastam, tapasztalatom nincs.
olvastam hogy sokan használtak már ezüst kolloid tablettát.Ez a tabletta felfázásra nőgyógyászati gyulladásokra jó?
Olyan helyet keress, ahol azonnal táptalajra tudják tenni a bacit! Ezt kérdezd meg, mert ha egyik helyről a másikra kell hurcolni,megdöglik!
A táptalaj általában (amit én láttam) egy kerek kis üveg tálcaszerűség, és azonnal arra teszi a mintát.
Ahol van mikrobiológus v. bakterológus, oda menj! Budapesten sem sok helyet tudok, egy-két ilyen hely van tb-re, és egy pár maszek. Vidéken gondolom hasonló a helyzet.
Igen olvastam hogy ezt írtad.Csak nem tudom hogy ezeket csak klinikákon vagy kórházakban csinálják csak.Vagy vannak maszek rendelők is.Utánna néztem találtam is labort de azt nem tudom hogy ezeket a dolgokkal foglalkoznak vagy nem.
Ezt már én is írtam: clamidia, micoplasma, ureoplasma vizsgálat!!! Nehéz kimutatni, nőgyógyászaton lehetetlen!!
Ezeket a dolgokat a legnehezebb legyőzni.De le kell.Eddig is mindig erős voltam és kitartó.Ezután is az leszek.
Hormon vizsgálat miből áll? Vérből kimutatható az eltérés? Vagy valami másra gondoltál?
Klamidia, micoplasma, ureoplasma ezeket nem lehet kimutatni, csak speciális laboratóriumi körülmények között. Ezt nézessétek meg!
Én is ugyan ezeket kérdeztem magamtól.Választ soha nem kaptam.
Találtam Debrecenben Pro labort.Itt van candida szűrés is.A hormon vizsgálatnál mire gondoltál?Hogy a hormonszintemet nézessem meg?Anyukámat pajzsmiriggyel műtőtték már 2 szer.Meg már vagy 5 éve szed rá gyogyszert.Még ha nem találnak eltérést azért jó ha megnézetem.
Mire gondolsz?Milyen alternatív gyógymódra?
További ajánlott fórumok: