Tud-e igaz lenni egy barátság? (beszélgetés)
SZIA!
Egyáltalán nem volt pofátlanság,hisz ő ajánlotta fel!
Néha furcsa dolgok történnek!Sajnos én is nagyon sokszor tapasztaltam már!:-((((((
Bocsi csak most találtam ide vissza,így csak most olvastam üzeneted.
Lelkesen ajánlotta,hogy vigyáz a Kisfiamra,mikor meg felszerettem volna használni a segítség nyújtását nagyon csúnyán viselkedett velem és a baráti társaság többi tagjának még hazudott is a szituról.
Kijelentette a gyereket nem neki szültem.Na ez a kijelentés akkor lett volna helytálló,ha sokat vigyázott volna rá,de 3 alkalomról van szó,egy év alatt.Szerintetek ez pofátlanság volt részemről,úgy hogy ő ajánlotta fel?
Szia!
Akkor te a szerncsések közé tartozol!!!!!!
Jó hallani,hogy valakinek ilyen jó tapasztalatai vannak!
Sajna két héttel ezelőtti esetemre visszagondolva:NEM!!!!
Amikor arról az meberről azt gondolod,hogy barát és rájösz hazudik a hátad mögött és megkérdőjelezi az anyaságodat.
Sziasztok!
Régen volt nagyon jó barátnőm,akivel most pár hónapja nem tartjuk a kapcsolatot,mert többször is belegázolt a lelki világomba....
De most tudom,hogy nagyon rossz időszakja van,mert elhagyta a férje.Az eszem vívódik a szivemmel!Szivem szerint lépnem kellene a barátságunk helyreállitására,de akkor teljesen biztos vagyok benne,hogy megint ugyan azok a dolgok megtörténnének,ami miatt vége lett a barátságunknak!Az eszem pedig azt diktálja,hogy maradjon minden,ahogy most van,vagyis ne béküljek!
Csak sajnálom,mert nagyon rossz lehet neki most!
Bár lenne igaz barátság! Én eddig nagyon nagyokat csalódtam, nem tudom még egyet túlélek-e. Pedig a mult héten figyelmeztettek rá, hogy csak érdekből barátkozik velem az, akit barátnak gondolok.
:-(((( Remélem nem igaz!
Csibe nem tudom nálatok mit történt, de ez a barátság szerintem már nem lesz őszinte közted és az immár sógornőd közt. A sok kifogás, olyan lerázós szövegnek tűnik, úgy látszik neki már nem fontos. Bocs, de nekem ez a véleményem.
Szia!
Ha a barátnőd a sógornőd is lett, akkor szerintem jobb nem tartani a haragot. Bár, egyéb esetben sem jó dolog a haragtartás.
Mondom én, aki 9 évig nem beszéltem a saját apámmal :)))
De tényleg! Hagyni kell leülepedni a dolgokat, nem megy egyből a megbocsátás, kinek-kinek eltérő idő kell ahhoz, hogy megbocsásson, de mindenkinek jobb úgy, ha végül rendeződnek a dolgok.
Nem azt mondom, hogy az a barátság, amiben Te csalódtál pontosan ugyanolyan lehet, mint azelőtt volt. Végül el lehet azt is érni idővel, de ahhoz tényleg nagy tolerancia és mindkét fél részéről némi változás kell...
Sziasztok!
Én eddig úgy gondoltam, hogy igen, de sajnos csalódnom kellett a barátnőmben/aki most már a sógornőm/. Most már kétségeim vannak. És abban sem vagyok biztos, hogy jó dolog-e valakivel rendbehozni a barátságot, ha már egyszer csalódtál benne?!
Igen, s van egy-két titka is.
Mindketten fontosak egymás számára
Mindketten egymásra számíthatnak
...
ez jó kérdés!
mitöl igazi, milyen az igazi? telsejesen jó a kérdés! pl attól és az az igaz, akivel mindent megtudok beszélni, és nem adja tovább, bármikor segíteni tudunk egymásnak bármiben.nekem van ilyen szerencsére kettö is, bár egy hajszállal az a barátnöm vezet, aki 10 éve barát, még akkor is ha pár éve nem abban a városban lakunk. a távolságot is le tudjuk küzdeni, mégha ritkán is.
a másik itt van a közelben, és csak az a hajszál azért van, mert ö még nagyon rövideje van, de már kezdetektöl egy hullámhosszon vagyunk.oda-vissza megy a segítség, bármiben, mindent megtudunk beszélni szégyenkezések nélkül (akár szex téma, akár más). vannak nézeteltérések, de az csak addig tart.nem vagyunk egyformák ez csak abból adódik.megértés is rengeteget számít!
További ajánlott fórumok:
- Lehet férfi és nő között igaz barátság?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Szerinted egy virtuális barátság pótolhat igazi "hús-vér" barátságot?
- Az igaz barátság létezik?
- Mi a véleményed erről a mondatról: "Az igazi barátsághoz két hülye kell"
- Van igaz barátság?