Trambulin a kertben - Meddig mehet el a szomszéd? (beszélgetés)
Én is a békés megoldás híve vagyok. Ha a szomszédok jó viszonyban vannak egymással, sokkal inkább elviselik az ilyen kellemetlenségeket.
Úgy gondolom, lehet az ember az előző napi sok munka miatt annyira fáradt, hogy zavarja a gyerekek hangoskodása. Én is voltam már így, amikor este 8-kor hazaértem, és a házunk alatt a játszótéren épp azt játszották a gyerekek, hogy ki tud hangosabban visítani! :(
Ez jó ötlet...
:)
Nem csendháborítás 100%, de amint emagdi is írta, én is a békésebb megoldás mellett vagyok. Nem tudhatjuk, milyen oka van rá,amitől feszült és még azt is elképzelhetőnek tartom, tényleg rettenetesen idegesíti a gyerekek "zaja".
Tudom nehéz, de mi lenne, ha névnapjukra, karácsonyra, a gyerekekkel együtt becsengetnétek és vinnétek egy süteményt stb. Ami nem kerül sokba, csak apró figyelmesség, vagy csupán egy képeslapot dobtok be, és a gyereke kéznyomát. Tudom csodákra képes.
Remélem megoldódik a probléma, de ahhoz bármilyen nehéz, az okosabb alapján, muszáj lenne valamennyire nyitni Nektek is. Egy kérdéssel mondjuk:- hogy van J. bácsi, néni?? Nekem így sikerült a szomszéd nénit kezessé tenni. :)
gondoltam, hogy itt nem a trambulin a gond, hanem hogy egyszerűen rosszban vagytok a szomszéddal:)
most teljesen mindegy, hogy kinek van igaza (kicsit biztos mindenkinek), de ha nem akartok állandó stresszt és vitát, akkor alapvető érdeketek lenne valahogy kicsit összebarátkozni vele.
Szarni rá.
Hagyd a gyerekeket játszani.
Gyökerek az emberek.
Arra gondoltam,h éjszaka dolgoznak.
Akkor viszint vmi savanyú népek lehetnek, hogy a nevetés zavarja őket. Csendháborítás este 10 után van.
Nem alszanak, sőt!!!! Dehogy alszanak. Ők is kint vannak az udvaron, és hallják a gyerekeket. És ez zavarja őket!Én meg nem győzök rájuk szólni, halkan, halkan...Hát mondja már meg valaki ki tud egy trambulinban kussba lenni... Még én sem! :-)
Most átköltöztetjük a ház másik oldalára.Örüljön magának.
Ezt az embert minden zavarja, a kakas kukorálkolása, a kutya ugatása, a gyerekek ha játszanak...minden.Az idén húsvétra vettünk egy trambulint, és ezt az öreg ......-ot zavarja. Éjjel soha nem ugrálnak rajta. Azt mondta tüntessük el innen mert őt zavarja.... Halkan megjegyzem, hogy ő meg hétvégén , hétköznap reggel bedörrenti a rohadt hanogos motoros permetzezőjét, lefújta a kocsinkat, meg ilyenek...a mosott ruhákról ne is beszéljünk...
És a délben való fűnyírásáról!!!!! De persze az nem zavarja!!!!!
Nekünk nincs, de szinte minden szomszédunknak van.
Minket nem, de úgy látom, hogy senkit sem zavar gyerekek "zaja"...
Nem hiszem, hogy csendháborításnak minősül.
Arra figyelj,hogy éjjel ne ugrándozanak a gyerekek rajta:)
Szerintem ez csak egy kötözködés..Szomszéddal van baj,nem a trambulinnal.
délután tuti nem csendháborítás :)
de azért próbáljatok meg valami megoldást közösen kitalálni a szomszéddal, mert nem jó, ha örökös harcban, haragban éltek egymás mellett.
További ajánlott fórumok:
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Rendelt már valaki trambulint Lengyelországból?/vatera/Vélemény?
- Mennyire hasznos a trambulin?
- Segítsetek, hol lehet felnőtteknek trambulinozni Budapesten?
- Újra elővettem a trambulinomat.😀
- Gyomirtó a kertben... meddig nem mehet ki a kiskutyám?