Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Trambulin a kertben - Meddig mehet el a szomszéd? fórum

Trambulin a kertben - Meddig mehet el a szomszéd? (beszélgetés)

1 2
2014. máj. 10. 10:47
Mondtam neki en is szolhatnek sokmindenert..de nem teszem..tettem. elfogadtam olyannak amilyen... vele ellentétben. Az o körülötte élő összes szomszéddal ilyen.
2014. máj. 10. 10:44
Nyugdijasok amugy. Most hoztuk at a haz masik oldalára a trambit. Miközben o dongeti a fűnyírójat most is. Soha nem szoltam semmiert..gyerekkorom ota ok a szomszedaim. Tisztelem oket. De gyűlölöm amikor kikezdenek..foleg a gyerekeim.
24. moonlight13 (válaszként erre: 22. - 9b10f3d7ff)
2014. máj. 10. 09:20

Én is a békés megoldás híve vagyok. Ha a szomszédok jó viszonyban vannak egymással, sokkal inkább elviselik az ilyen kellemetlenségeket.

Úgy gondolom, lehet az ember az előző napi sok munka miatt annyira fáradt, hogy zavarja a gyerekek hangoskodása. Én is voltam már így, amikor este 8-kor hazaértem, és a házunk alatt a játszótéren épp azt játszották a gyerekek, hogy ki tud hangosabban visítani! :(

23. hottie (válaszként erre: 22. - 9b10f3d7ff)
2014. máj. 10. 09:07

Ez jó ötlet...

:)

2014. máj. 10. 09:04

Nem csendháborítás 100%, de amint emagdi is írta, én is a békésebb megoldás mellett vagyok. Nem tudhatjuk, milyen oka van rá,amitől feszült és még azt is elképzelhetőnek tartom, tényleg rettenetesen idegesíti a gyerekek "zaja".

Tudom nehéz, de mi lenne, ha névnapjukra, karácsonyra, a gyerekekkel együtt becsengetnétek és vinnétek egy süteményt stb. Ami nem kerül sokba, csak apró figyelmesség, vagy csupán egy képeslapot dobtok be, és a gyereke kéznyomát. Tudom csodákra képes.

Remélem megoldódik a probléma, de ahhoz bármilyen nehéz, az okosabb alapján, muszáj lenne valamennyire nyitni Nektek is. Egy kérdéssel mondjuk:- hogy van J. bácsi, néni?? Nekem így sikerült a szomszéd nénit kezessé tenni. :)

21. emagdi (válaszként erre: 9. - Napsugár..)
2014. máj. 10. 08:55

gondoltam, hogy itt nem a trambulin a gond, hanem hogy egyszerűen rosszban vagytok a szomszéddal:)

most teljesen mindegy, hogy kinek van igaza (kicsit biztos mindenkinek), de ha nem akartok állandó stresszt és vitát, akkor alapvető érdeketek lenne valahogy kicsit összebarátkozni vele.

2014. máj. 10. 08:54
mindenhol
2014. máj. 10. 08:54
Nálunk is pont ilyen probléma van. Du. 4-kor sírt a 2 éves kisfiam kint a saját udvarunkon, a szomszéd meg elkezdett ordenáré módon ordítani velem, hogy fogjam be a gyerek száját mert zavarja. Megérdeklődtem a polgármesteri hivatalban, úgy ordíthatnak a gyerekem ahogy jól esik nekik, pláne a saját udvarunkon, nincs joga a szomszédnak ebbe beleszólni, hacsak nem éjszaka teszi ezt. Amúgy neünk is van trambulin az udvaron és a 2 gyerek sokat örömködik benne. A szomszéd meg szerezzen be füldugót, vagy költözzön el ha zavarja a gyerekhang. De lehetőleg a holdra menjem, mert a földön min- denhol van gyerek.
18. andi6020 (válaszként erre: 15. - Napsugár..)
2014. máj. 10. 08:44

Szarni rá.

Hagyd a gyerekeket játszani.

Gyökerek az emberek.

2014. máj. 10. 08:44
Legközelebb mibe fognak belekötni?leárnyékolja az udvarukat a házatok?AZt nem tudjátok arrébb vinni..
16. 92e42a55b3 (válaszként erre: 13. - Napsugár..)
2014. máj. 10. 08:43

Arra gondoltam,h éjszaka dolgoznak.

Akkor viszint vmi savanyú népek lehetnek, hogy a nevetés zavarja őket. Csendháborítás este 10 után van.

15. Napsugár.. (válaszként erre: 8. - Hottie)
2014. máj. 10. 08:42
Itt is csak ezt az egyet zavarja....
14. Napsugár.. (válaszként erre: 12. - Tündike71)
2014. máj. 10. 08:41
Az Tündikém!Az!És neki mindent szabad!!!Hát milyen ember az ilyen?!?!? Az uramnak reggel is szólt, ő minden nap hétköznap este 8 . fél 9 kor jön haza. De már ma reggel szólt, hogy vigyük el onnan.Gondolom alig várta hogy szólhasson neki.Elvittem volna én már 2 napja is onnan, amikor szólt, de egyedül elég kevés vagyok hozzá. 3 méter átmérőjü.és hálós.
13. Napsugár.. (válaszként erre: 10. - 92e42a55b3)
2014. máj. 10. 08:40

Nem alszanak, sőt!!!! Dehogy alszanak. Ők is kint vannak az udvaron, és hallják a gyerekeket. És ez zavarja őket!Én meg nem győzök rájuk szólni, halkan, halkan...Hát mondja már meg valaki ki tud egy trambulinban kussba lenni... Még én sem! :-)

Most átköltöztetjük a ház másik oldalára.Örüljön magának.

2014. máj. 10. 08:39
Tipikus kellemetlenkedő p.cs!
11. Napsugár.. (válaszként erre: 6. - Andi6020)
2014. máj. 10. 08:38
Andi!Erre már én is gondoltam!!!:-)))))))))))))
2014. máj. 10. 08:38
Miért zavarja őket? Nappal alszanak?
2014. máj. 10. 08:37

Ezt az embert minden zavarja, a kakas kukorálkolása, a kutya ugatása, a gyerekek ha játszanak...minden.Az idén húsvétra vettünk egy trambulint, és ezt az öreg ......-ot zavarja. Éjjel soha nem ugrálnak rajta. Azt mondta tüntessük el innen mert őt zavarja.... Halkan megjegyzem, hogy ő meg hétvégén , hétköznap reggel bedörrenti a rohadt hanogos motoros permetzezőjét, lefújta a kocsinkat, meg ilyenek...a mosott ruhákról ne is beszéljünk...

És a délben való fűnyírásáról!!!!! De persze az nem zavarja!!!!!

8. hottie (válaszként erre: 2. - Napsugár..)
2014. máj. 10. 08:35

Nekünk nincs, de szinte minden szomszédunknak van.

Minket nem, de úgy látom, hogy senkit sem zavar gyerekek "zaja"...

Nem hiszem, hogy csendháborításnak minősül.

2014. máj. 10. 08:33

Arra figyelj,hogy éjjel ne ugrándozanak a gyerekek rajta:)

Szerintem ez csak egy kötözködés..Szomszéddal van baj,nem a trambulinnal.

6. andi6020 (válaszként erre: 1. - Napsugár..)
2014. máj. 10. 08:31
Hívd át olykor, hadd ugrálja ki magából a feszkót.
5. andi6020 (válaszként erre: 2. - Napsugár..)
2014. máj. 10. 08:31
Szomszéd utcában óvoda van, trambulinnal az udvaron. Senkit nem zavar.
2014. máj. 10. 08:29

délután tuti nem csendháborítás :)

de azért próbáljatok meg valami megoldást közösen kitalálni a szomszéddal, mert nem jó, ha örökös harcban, haragban éltek egymás mellett.

2014. máj. 10. 08:29
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. máj. 10. 08:28
Azoktól szeretnék véleményt kérni , akiknek van a kertjükben trambulin és a szomszédot zavarja a gyerekek örömöködése. Meddig mehet el a szomszéd?A gyerekek "zaja" csendháborításnak minősül délután 3- 5 ig? Van valkinek e téren tapasztalata?
2014. máj. 10. 08:27
Trambulin a kertben. Meddig mehet el a szomszéd?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook