Törpenyuszi név (beszélgetés)
sziasztok tudom ez a téma amiről kérdezni szeretnék nem egészen ide tartozik!!!
de már nagyon sok helyen kerestem a választ a problémánkra és sehol nem találtam meg!Szóval kaptam 2 szép törpenyuszit husvétra páromtól!!!nevet nem adtunk nekik mert annyira hasonlítanak h nem lehet megkülönböztetni!!
azt mondták az állatkereskedésbe hogy lányok!!és testvérek)de közben volt egy olyan érzésünk hogy az egyik fiú a másik lány mert az egyik állandóan megakarja másznia másikat ráadásul már a macskánkkal is szeretne pározni!!!
elvittem őket dokihoz de ő azt mondta h mind a kettő lány!!de akkor miért akar állandóan pározni a másik nyuszóval???(akihez vittük dokihoz nem tud szinte semmit a törpe nyuszikról)
tudtok nekem segíteni volt már veletek is ilyen?? most külön van a két nyuszi de télen szeretném össze rakni őket és behoznia lakásba!!
kérlek ha tudtok segítsetek! köszönöm
A mi nyuszjaink voltak:
- Tappancs
- Kunk
- Káposzta
- Vince
- Malvin
De ha pici, Mazsola is lehet.
én nyuszijaim:
Tappancs-Tapi
Kökörcsin-Köki
Rozina-Rozi
Maflus
Jack
:)
Milyen nevet adnátok pici törpenyuszinak aki fekete-fehér színű?Nem feltétlenül kell a színével összefüggésbe hozni a nevét!
Képek később a naplómban!
További ajánlott fórumok:
- Miért halhatott meg a törpenyuszim?
- Ha kiengedem a ketrecéből szobatiszta oroszlánfejű törpenyuszimat, mit játszhatok vele?
- Van otthon törpenyuszitok? Kérdeznék! : )
- Három hónapos törpenyuszim hátsó lábai szétcsúsznak! Vajon mitől?
- Ismer valaki olyan helyet, ahol törpenyuszikat befogadnának hobby tartás céljából?
- Holand törpenyuszit szeretnék venni. Hol és mennyiért lehet kapni?