Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Török pacalleves recept

Török pacalleves recept

A Török pacalleves hozzávalói:
0,5 kg pacal,
1,5 liter víz,
1 tojássárgája,
1,5 pohár joghurt,
2 evőkanál liszt,
2 evőkanál vaj,
1 teáskanál erőspaprika,
4 gerezd fokhagyma,
1 dl ecet,
só.


A Török pacalleves elkészítési módja:
A pacalt megtisztítom, ecetes, sós vízben kiáztatom, majd puhára párolom.
A főzővízből kivéve felcsíkozom.
Elkeverem a lisztet és a tojássárgáját a joghurttal, majd összekeverem a pacallal.
A vajat aranysárga színig hevítem, a tűzhelyről levéve belekeverem az erőspaprikát és a levesbe öntöm.



Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , 2008. máj. 28. 14:01
A török pacalleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook