Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Májgaluskaleves recept

Májgaluskaleves recept

A Májgaluskaleves hozzávalói:
3dkg zsir
1dkg fűszerpaparika
3dkg vöröshagyma
15dkg vegyes zöldség
z9ldpapaprika,paradicsom,só,zeller
25dkg burgonya
Májgaluska hozzávalói:
13dkg sertésmáj darálva
2,5dkg liszt
2,5 dkg zsemlemorzsa
2 dkg majoránna
2,5 dkg zsir

1dkg törött bors
2dkg vöröshagyma
1 csomag zöldpetrezselyem reszelve
4 db.tojás


A Májgaluskaleves elkészítési módja:
A zöldséget, burgonyát megtisztitjuk, és apró kockára vagdaljuk.
Zöldséges alaplevet készitünk: a vöröshagymát zsirban megpiritjuk, rászórjuk a fűszerpaprikát, és vizzel felengedjük.Belerakjuk a zöldségféléket, és lassú tűzön készre főzzök. Ebbe szaggatjuk a májgaluskát



Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , 2008. máj. 28. 11:55
A májgaluskaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook