Tokaji borhab recept

A Tokaji borhab hozzávalói:
30 dkg magozott meggybefőtt
2.5 dl tokaji szamorodni
2 egész tojás
10 dkg cukor
3 dkg étcsokoládé
késhegynyi őrölt fahéj


A Tokaji borhab elkészítési módja:
A megybefőttet az őrölt fahéjjal ízesítjük.majd a levével együtt poharakba töltjük és hűtőbe tesszükÍ!A csokit forgácsokra vágjuk. A tojást a cukorral habosra keverjük,majd felöntjük a borral.A folyadékot fazékba öntjük és gyenge tűzön habverővel addig verjük amíg besűrűsödik. A borkrémeta meggybefőtre öntjük, és meghintjük a csokiforgácsokkal. Azonnal tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A tokaji borhab elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook