Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...? fórum

Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
27. julia-g (válaszként erre: 23. - Masször)
2009. ápr. 7. 10:36

Azontúl, hogy egyik-másik könyvbeli technika tényleg lehet eredményes, kicsit bugyuta dolog azt gondolni, hogy nincs mitőlünk nagyobb teremtő-és rendezőerő. Nem biztos, hogy az szolgál a legjobban, amit mi erősen AKARUNK. (önismeret, szükségletek, valós vágyak) Főképpen ha mások is szerepelnek a nagy akaratban (;

A dolog ennyire nem egyszerű. Te valóban azt gondolod, hogy az éhezők nem vizualizálták eléggé az ételt, vagy a pénzt, nem csatlakoztak arra a rezgésre?? (pl a te pl-d) Ugyan.

Az 1. gondolatodra csak annyit, hogy ott is a túlakarás a probléma, a másik akaratának semmibevétele.

Valóban, hiányolom a könyvből a sorsot, karma-t hogy nincsenek véletlenek, "téves" leszületések..................

26. makrai.lilla (válaszként erre: 21. - Dundi53)
2009. ápr. 7. 09:26
a könyvet meg sztem a dvdt is könyvesboltban?
2009. ápr. 7. 09:24
Igen, nagyon szuper. Minden megváltozott!
2009. ápr. 7. 08:03

sziasztok!

még nem olvastam a könyvet és sajnos a filmet sem láttam,de nagyon szeretném.biztosan van benne valami.elmesélem mi történt velem tegnap és hogy oldódott meg minden ma reggel.tegnap a barátnőm mondta,hogy mennek áruért(egy hálózatépítő vagyok)szerdán és a rendelést vigyem neki.egész este azon gondolkodtam,hogy a hiányzó részt hogy fogom pótolni,hogy amit hozatni akarok meg legyen,de tudtam,hogy meg kell,hogy legyen.annyira erre koncentrálta,hogy még álmodtam is a dologról.reggel keltem lementem a boltba és útközben megállítottak,hogy terméket rendeljenek. teht mostanra megoldódott amit nagyon akartam.az ember problémája mindig megoldódik az utolsó pillanatban,és ez tényleg így van.én már nem kapok idegrohamot a számláktól,mint régen,mert valami úgyis történik ami megoldja a problémát.

23. Masször (válaszként erre: 22. - Julia-g)
2009. ápr. 7. 07:30

Az elmúlt néhány ezer évből azért maradt ki a kis emberek nagy álma, mert elhitték, hogy meg kelleni a Te akaratodnak.

Ha elhiszed, hogy ez így van, akkor a Titok, nem hozzád szól!!!!

A javak 96%-án a népesség 2%-a osztozik. Ők nem hiszik el, hogy nem rajtuk múlik. A dolog ennyire egyszerű.

2009. ápr. 7. 05:22

A pozitív hozzáállás nagyon fontos, mégis naívnak tűnt a film. Furcsállom a nagy akarást, veszélyes, hogy kimarad belőle a "legyen meg a te akaratodod"-mintha a felsőbb erőknek nem is lenne szerepük, csak a kis emberek nagy álmainak.

Igen, az alázat maradt ki. Túl ámerikás.

2009. ápr. 7. 04:03

Sziasztok!

Hallottam a filmről és a könyvről is,de nemtudtam hozzájutni egyikhez sem.Tudtok a megszerzésében segítségemre lenni?Rámférne egy ilyen kapaszkodó igencsak.

20. 85ef3bb3d1 (válaszként erre: 19. - Dokikám)
2009. ápr. 7. 03:57

Köszönöm!

És most ha hazamegyek reggel a melóból, újra megnézem a filmet, hogy újra erőt merítsek!!

19. dokikám (válaszként erre: 18. - 85ef3bb3d1)
2009. ápr. 7. 03:36

Szia,


én úgy gondolom, hogy amikor a jelenben ilyen kellemetlenségek érnek, akkor érdemes abba belegondolni, hogy ki van zárva, hogy a számodra legfontosabbaknak is ilyen maceráik legyenek. Szerintem rájuk mosolyogsz és erőt kapsz, amikor visszamosolyognak. Aztán idővel a bankot is legyűröd, elhiheted, hogy ez csak átmeneti állapot.


ps.: én a magam részéről abba szoktam belegondolni, hogy mekkora nüansz vagyok én a Világegyetemben és tudtommal ez az egy életem van, nem fogom azzal széttrafálni, hogy nyomoronc számokon aggódjak. Max remete leszek.

2009. ápr. 7. 03:14

Sziasztok!

Én láttam a filmet többször is megnéztem, nagyon tetszett. Biztos, hogy van benne igazság. Mikor még nem is tudtam erről akkor kezdtem fogyózni és nagyon akartam lefogyni, mindennap elképzeltem magam csinosan, minden gondolatom-e körül forgott! És sikerült. Ezen csak akkor gondolkodtam el mikor a filmet megnéztem. Viszont borzasztó nehéz a gondolatainkat kordában tartani mikor az élet más területéről van szó, pl. pénz, megélhetés, számlák! A mostani mindennapos gondok. Próbálok pozítívan gondolkodni és próbálok nem gondolni a rossz dolgokra DE amikor kiveszem a postaládából a bank levelét vagy a 30.000-es gázszámlát akkor már akkor arra gondolok mikor a kezemben van a boríték? Vagy amikor telefonálnak a bankból, hogy még nem érkezett be a törlesztés és beszélek az ügyintézővel akkor is a negatív dolgokra gondolok akaratomon kívűl, mert a telefont ilyenkor nem tehetem csak úgy le, " hogy én nem akarok erre gondolni " !! Ezt, hogy lehet kivédeni? Ilyenkor mit kéne csinálni! Tudtok ebben segíteni?

2009. ápr. 7. 01:53

Sziasztok,


elmondom pár sorban az én tapasztalatomat nagyvonalakban.


Jó mélyre sikerült mennem. Semmi drog, vagy ilyen jellegű önpusztítás, csak olyan csapda, hogy átlagos huszas évek beli bankár már megoldotta volna magát. Ráadásul nem is azért, mert kőhülye módjára elgépeztem volna, vagy szórtam volna a pénzt frutti helyett, nem. Elvégeztem egy böszmedrága sulit messze innen és azt hittem, hogy majd én pikkpakk melót is kapok hamar. Hát nem úgy lett.


Egy kellemetlen szombat estén az egyik (egykézen megszámolható, de rég nem látott) jóbarátom felhívott, hogy neki alkalmas lenne kiönteni a lelkét, hogy mit nem bír bennem. Na nem is úgy mentem, mint akit dícsérni fognak, mert meggyőződése, hogy én jóval többre vagyok hivatott, minthogy itt evezzek a langyos vízben, erre még annak a kacsaúsztatójában is fuldoklok. Szó szót követ, leteremtett és én őszintén megköszöntem, hogy még mindíg a barátom. Beszéltünk aztán erről a könyvről is, oda is adta, ki is írta dvd-re. Nem olvastam és nem is néztem meg. Szerintem jó volt az, ahogy előadta.


Lényeg: akárhogy is történt, amikor a nagyonmélyben is megtanultam lemondani illúzióimról és őszintén azt sikerült éreznem, hogy most odaadom magam a sorsomnak és nem fogok kapálózni, akkor jött a telefonhívás, hogy pont rám gondoltak és holnap repülök. Most a szerencse kerekének ezt az állását próbálom rögzíteni szeretteim és magam boldogulására.


Szóval lehet valami a könyvben. Megvan még, majd elolvasom. :)

2009. ápr. 6. 22:49
Sziasztok! Én a filmet láttam, nem tudok róla véleményt mondani, megnéztem mert érdekelt. Lehet benne valami igazság de persze hozzáállás kérdése :)
2009. ápr. 6. 22:34

Ez a kedvenc történetem,ajánlom Mindenkinek figyelmébe:


A paraszt és a csacsi


Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédjait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette mi történik és először rémisztően üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal később a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál. Lerázza magáról a földet és egy lépéssel feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédjai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!

Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni.

A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést.

Minden probléma csak egy lehetőség a továbblépésre!!!

Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg!!!


Rázd meg magad és lépj egyet feljebb!


Jó éjszakát Mindenkinek! :D

2009. ápr. 6. 22:32

Sziasztok!Én is még csak most kezdtem olvasni a könyvet.Nagyon megtetszett,hogy olyan egyszerűen alkalmazható,csak Tőlem függ minden.A csodalámpáshoz hasonlítsa az univerzumot a könyv írója,és csak kívánni kell!Én valójában nagyon negatív voltam,de a szemléletem nagyon megváltozott.Íme az Én történetem:

Tudtam,hogy nem fogunk tudni venni drága bútort a konyhámban és talán soha nem lesz mosogatógépem sem,majd csak egyszer...

Leírtam egy lapra,hogy Nagyon boldoggá tesz a mosogatógépem,mert leveszi a vállamról a terhet.A konyhaszekrényemben milyen nagy hely van,elfér benne minden,praktikus.

Majd kezdtem úgy érezni,hogy oké,leadtam a rendelést nem sokára megjön!Nagyon büszke voltam és láttam magam előtt. :) Majd kezdtem vonzani a helyeket,mindenhol konyhabútorok voltak és sorra nézegettem,az újságból kivágtam.Fanatikus voltam szinte,mert aki nagyon vágyik rá és ha nagyon akarod,meg lesz.Nem szabad elveszíteni azt a képzetet,hogy már meg van.Mert írja a könyv,ha siránkozol,hogy Neked sosem lesz...Na Nekem legyen!Pár hét múlva szólt a Férjem,hogy mennyünk már el látogatóba az egyik kedves ismerőséhez.Nézegettem a bútorukat,hogy milyen szép.Majd a Csajszi megszólal,hogy-Nem tudjuk,hogy hova tegyék kinek adják,pedig 150eft volt,de nekik ide más fajta kell.Már az asztalos csinálja méretre nekik!Pedig ide adná 30eft-ért is csak vigyék. :D Rögtön ránéztünk a Férjemmel egymásra és meg is egyeztünk!Még abba is bele mentek,hogy ahogy tudjuk úgy törlesszünk,mert megbíznak bennünk.Nekem ilyen kellett:lábakon álló,szép tölgy fa színű és praktikus tároló részek! :DDD

Majd pár napra rá a barátnőm szólt,hogy Ő tudja,hogy nekem mennyire nagy álmom már régóta egy mosogatógép.Volna itt egy használt és nagyon jó állapotban van:műszakilag is és külsőre is!Nem hiszitek el,hogy 6eft-ért sikerült lealkudni egy Németes kereskedőtől!Működik és halk,zajtalan :D Magyar gyártmány:Bosch,így kapni bele még alkatrészt is,ha valami lenne vele!De mint tudjuk,nagyon szuperül és sokáig fogom tudni nyúzni :)

Igen valóban bevonzottam a gondolataimmal a dolgokat és sikerült.Most álmom házát látom magam előtt!Szólok,ha költözünk majd :DDD

Mindenkinek jó vonzást,merjünk nagy dolgokra vágyni!!!

2009. ápr. 6. 22:31

Olvastam a könyvet.

Visszagondolva az egész eddigi életemre,cáfolhatatlan,hogy bevonzottam a dolgokat az életembe. Jót is rosszat is!

Működik! Most is működik!

Feltétel nélkül bízni kell benne,hogy amit kértél megkapod.Szóval:kétség nem férhet hozzá,hogy működik! :)

2009. ápr. 6. 22:25
Nem ismerem ezt a könyvet. Nekem Balogh Bélától jött be A tudatalatti tizparancsolata.
11. 769918d4ef (válaszként erre: 1. - Makrai.lilla)
2009. ápr. 6. 22:19

En is ugy vagyok hogy annyira szeretnek pozitivan megfogalmazni es elgondolkozni egyes dolgokon hogy mire eszreveszem magam mar megint pesszimista "sotet oldalam"gyoz...pedig nincsenek nagy elvarasaim,total "normalis"dolgokon probalkozom de sok eredmenyt meg nem lattam eddig...(csak azt hogy mar indulasbol ha pozitivan gondolkozok kevesbe veszem komolyan az elet pofonjait,vagy csak fel szajjal lemosolygom hogy"hat azert nem eppen erre szamitottam....")

Hat ez nem vmi pozitivra sikerult de azert en meg mindig megprobalom az elet napos oldalat latni,sose lehet tudni mire jo...de az biztos mar csak az is megeri hogy igy jol erzem magam:)

10. correct (válaszként erre: 1. - Makrai.lilla)
2009. ápr. 6. 21:46
Én a Titok című filmet fogom megnézni valamelyik nap amikor hűvösebb lesz kint...a vonzás törvényével is kapcsolatos.
2009. ápr. 6. 21:39
a helyzet az hogy tvaly óta egyik betegségböl megyek a másikba,és már nagyon unom de ez nem nátha.pl gyomofekály aztán mütét aztán most fog mütét ,kissé uncsi de még szarabb hogy magánélet sincs ezek mellett...jó lenne ha ennek vége lenne
2009. ápr. 6. 21:38
it valóban a hit a legnehezebb
2009. ápr. 6. 21:38

Sőt: igazán bármit is csak a gondolkodásoddal tudsz megváltoztatni. Magadat, a helyzetedet, az egészségedet és bármennyire hihetetlen: még más embereket, és cselekedeteiket is.

Nálam ami nagyon hasznos volt, hogy a filmet is megnéztem és volt olyan, hogy naponta megnéztem: így talán jobban megy az alkalmazása is: főleg ha nagyon pesszimista vagy.

Volt, hogy kisebb "csoda" is bejött. De azért van olyan, hogy nem. Ez nem tudom mitől függ pontosan: és mikor nem jönnek a dolgok: néha én is mindig hanyagolom.. De mostmár újra elő fogom venni! Csak a hasznodra válhat!

2009. ápr. 6. 21:38

láttam a filmet

jóó

2009. ápr. 6. 21:37
Igen, csak eross akarat kell hozza. Hogy jobban megertsd megnezheted filmen is.
4. makrai.lilla (válaszként erre: 2. - Kijózanító)
2009. ápr. 6. 21:36

részletes választ kérek pliiiz

:)

2009. ápr. 6. 21:35

Már van ilyen fórum, esetleg olvass bele


("Fórum - The secret (a vonzás törvénye)")

2. Kijózanító (válaszként erre: 1. - Makrai.lilla)
2009. ápr. 6. 21:35
igen!!!
2009. ápr. 6. 21:33

hi! már olvastam többször is,és sokszor nekiugrottam hogy na most más lesz minden,de valahogy mindig ujra pesszimista leszek...pedig tudom , ez nem ilyen egyszerü és gyors..kitartás kell,mindegy ezt minek nevezzük.

valaki aki a gondolkodásával megtudott sokmindent változtatni az életében?

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook