Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt? (beszélgetős fórum)
Konkrétan leszarom.
Én szeretem magam. :)
őszintén szólva lesz.rom.. már egy ideje. de el kellett jutni erre a szintre.
most már csak magamhoz mérem magamat. de azért így is vannak bajok :D
:))
Én 2 naponta kapok tippeket e-mail-ben arra, hogy tudnám a péniszemet növelni 5 centivel...
Ideje nagytakarítást" tartanod az ismerőseid körében, ha ennyire zavar :)
Nem tudom. Nálam semmi ilyen posztok nem jönnek elő :D
próbálom tudatosan távol tartani ettől az egésztől, azonban mégis hat rám" ...most akkor próbálod vagy nem?
Engem sem érdekel. Jobban érdekel a családom és hogy mit főzzek rájuk :D :D
"Ti mit gondoltok?"
Én leszarom. Van elég dolgom, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznom.
Utálom én is
Nap mint nap a képembe tojják a reklámot, hogy egy hét és 4 cm-t nő a farkam
Dehát már így is kettőbe kell hajtanom...
az a bizonyos tabletta...; engem hidegen hagy;
orulok, hogy nem gebe liba vagyok;
Nagyon unom, hogy állandóan az arcunkba nyomják a tökéltes test " elvárását. Harmincas - negyvenes korosztály ennek a rémes nyomása alatt él. Szerintem ez màr régen nem az egészséges életmódról - étkezésről, sportól - szól, csupán az öncélú, egoista "testszépítésről. Mièrt baj az, ha egy nő x gyerekekkel nem kockahasú szuperlény? Én pl. nem hanyagolom el magam,sportolok stb., és próbálom tudatosan távol tartani ettől az egésztől, azonban mégis hat rám. Rosszul. Haragszom. A közösségi oldalakon is állandóan az jön szembe velem, hogy "egy szar vagyok" csak mert nem nyertem a porfészki fitnessbajnokságon csirkelábat és nem fehérjepalit tolok vacsira, és merészelek glutént, cukrot zabàlni.
Persze ott van a másik véglet, a plus size önigazolás, de ebbe már nem mennék bele. Mièrt nem lehet csak átlagosan normálisnak lenni? Én próbálok, de sajnos mindezek hatnak rám. De azért ellenállok. Ti mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Létezik tökéletes ember, aki képes mindig, minden helyzetben a helyes döntést meghozni?
- Hogyan lehet tökéletesen szálkás (izmos) testet kidolgozni?
- Neked mi az, ami a tökéletes kényeztetést jelenti?
- Nincs tökéletes testem és mégis szeretem magam!