Ti megengednétek a lányotoknak? (beszélgetés)
Azt mondta inkább kifizeti a taxit, csak jojjek haza.. Ha meg majd 3-kor jovok éjjel itt fog izélni, hogy hol vagyok már.. Nem értem ot.. Az egy dolog, hogy 2 hónapja vagyunk egyutt és o még nem ismeri.. De hagyja h tanuljak a saját hibámból, nem?
Amúgy meg egyetemista vagyok, úgyh ott is azt csinálok, amit akarok.
Ne bunkón mondd!:)
Udvariasan közöld, hogy a barátodnál alszol. És nem azért, hogy éjjel ne taxizz egyedül.
nem hiszem, hogy anyuka azt gondolja, 20 évesen még szűz a lánya... akkor nem ismeri.
Kérdésem: 20 évesen dolgozol vagy otthon ülsz és tanulsz?
mondjuk egyik esetben se monjda már meg egy felnőttnek egy másik felnőtt, hogy mit lehet.... ezen a téren..
20 éves vagy.
Nem lenne bunkóság.
Mindent elő lehet adni bunkón, nem gondolom, hogy te úgy tennéd. Közlöd udvariasan és kész.
Egy 20 éves lánynak meg kéne engedni, igen.
De azért nem hiszem, hogy az a legjobb megoldás, hogy na elmentem, csá.
Szerintem ha leülnél anyukáddal beszélni, az lenne a legjobb megoldás, biztosan megértené, még ha nehezen is. Mert ő gondoskodik rólad, félt téged, egyelőre ő adja neked a szállást-ételt.
Biztos szeret annyira, hogy megértse, még ha sokszor is kell elmondani.
Nekem ugyan csak pici gyerekeim vannak, de megszakadna a szívem, ha egy napon rámbasznák az ajtót, hogy elmentem, csá, jövök, amikor jövök... :(
Hívd ide anyud, mi majd megmondjuk neki :-)
De viccelt félre téve...basszus, hát mond meg neki egyenesen és kész. Az miért baj ha megtudják már nem vagy szűz? Nekem annó egyébként anyu erre ráérzett, szinte egyből ahogy megtörtént :-)
Szerintem szimplán közöld, hogy nem jövök haza, a barátommal alszok.
20 éves vagy!!!
A szüleidet jó lenne felébreszteni abból a világból amiben élnek!
Remelhetoleg tudja a lany vallalni minden esetleges kovetkezmenyet az ottalvasnak...
vagy megelozni felelossegteljesen.
Dettó. Csak én egyke vagyok :)
És jobb az, ha a szülő "megengedi", minthogy menjen a hazudozás, hogy barátnőnél alszik, stb.
Bár tény és való, hogy 20 évesen az ember már szinte felnőtt.
További ajánlott fórumok:
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?
- Szép nőnek többet megengednek?
- Lenne olyan cég vagy magánszemély, aki megengedné, hogy besegítsek neki a munkában ingyen?
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Ti megengednétek a gyereketeknek, hogy az apjához költözzön, ha mindennél jobban ezt szeretné?
- Kamasz lányotoknak megengednétek, hogy 2 nagy pattanás miatt lógjon?