Ti megengednétek a lányotoknak? (beszélgetés)
Közöld vele, hogy mész és pont.
Amúgy tök mindegy, látom, hogy nem fogod közölni, és nem fogsz menni. Behódolsz és kész. 2-3 év, és ugyanitt fogtok tartani.
És van aki 40 évesen sem akar gyereket.
Vonuljon kolostorba?
Szerintem nem beteges az anya, csak kicsit naív. Nyilván azt gondolja, nincs szex-nincs probléma:)
Ha nem lázadsz ellene, akkor egy darabig próbál még irányítgani, azt gondolom. Persze a lázadás nem azt jelenti, hogy alapból minden hülyeség, amit mond, de nyugodtan meg lehet neki mondani, hogy te úgy döntöttél, hogy ottalszol, tudod, hogy nem örül neki, de te így érze helyesnek.
Ugyan már... Megütheted a bokád olyannal is akivel vártál 3 hónapot vagy többet és olyannal is akivel nem vártál semennyit. Az egy éjszakás kalandokat én sem támogatom...de azért ha már valakinek van kialakult szexuális élete és megízlelte a jót :-) akkor az nem fog a következő partnerével több hónapot várni... Pár hetet mindenképp javasolok én is de nem hónapokat. Aztán ha tegyük fel egyáltalán nem passzolnak úgy...? elvesztegetett idő az egész.
A mai világban sajnos bárki megtud bántani, de ez egy ilyen világ.
Ami pedig a szexet illeti, jobb ha minél hamarabb kiderül ha a srác béna, de valahogy azt gyanítom, hogy már voltatok együtt. Persze lehet, hogy ez lenne az első.
De maga az egész sztori kb kész vicc, hogy egy 20 éves ember nem csinálhat azt amit akar.
Van, aki még 30 évesen se felnőtt annyira, hogy jöhessen a gyerek, vagy éppen nem olyanok a körülmények. Akkor az ne szexeljen?
Én inkább megbeszélném a lányommal, hogy védekezzen. 20 évesen ez már nem tartozik az anyára szerintem, hogy mikor kivel.
Ha anyud ennyire befojásolja az életedet, annak később komoly következményei lesznek. És nem pozitívak, ezt garantálom.
Megtörtént eset a nagymamám szomszédjáról van szó.
Megházasodott, azt nem tudom, hogy az első vagy a második házasságánál történt, de mindkét esetben az anyjaéknál laktak.
És az anyja levette a hálószoba ajtót, hogy nehogy történjen valami.
A második esetben a nőnek már gyereke is volt és túl volt már a 30-on, nem a 20-os.
Tehát állj a sarkadra végre és irányítsd te az életedet, vagy még jó ideig az anyád fogja. A te döntésed.
En annyit anyakent mindenkepp megkerdeznek, hogy o ugy gondolja, hogy ez a kapcsolat annyira komoly, vagy o annyira felnott-e, hogyha egy baba besikeredik vallalni tudja mint egy felelossegteljes felnott. Bar en magamhoz is szigoru voltam ezen a teren es a nepszerutlen oldalon alltam vilag eletemben, de 100%- ig vedett szex nincs, csak az ami nem tortenik meg. De ez en vagyok. Nagyon maganyos egy olyan vilagban ahol 12 evesen is felmerul hasonlo kerdes.
Engedni nem engednj, nem kerdes, mert felnott, de egy anya adhat tanacsot, vagy aggodhat. Szive-joga.
Én megpróbálnék vele leülni beszélgetni, higgadt fejjel.
Ha tilt tőle semmit sem ér el. Mond el neki őszintén már egyébként sem vagy szűz na meg, hogy nem felétlen kell, hogy ott aludj a srácnál, hogy lefeküdjetek, az megtörténhet bármikor, bármilyen napszakban.
További ajánlott fórumok:
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?
- Szép nőnek többet megengednek?
- Lenne olyan cég vagy magánszemély, aki megengedné, hogy besegítsek neki a munkában ingyen?
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Ti megengednétek a gyereketeknek, hogy az apjához költözzön, ha mindennél jobban ezt szeretné?
- Kamasz lányotoknak megengednétek, hogy 2 nagy pattanás miatt lógjon?