Ti hogyan élnétek át azt, hogy a párotok találkozgat a volt párjaival? (beszélgetés)
Nálam, ha egy kapcsolatot lezárok, akkor az azt jelenti, hogy le van zárva.
Minden szinten.
Mert úgy érzem, hogy a közös életünk befejeződött, nem része a másikénak a sajátunk, és fordítva.
(Minden harag és utálkozás nélkül.)
Tőlem mindenki azzal találkozik akivel akar:)
Te nem igy vagy ezzel?:D
Nem tudom.
A párom ilyet sose csinál.
Bár nem olvastam el a hozzászólásokat, de sajnos most már van nekem is ezzel kapcsolatos tapasztalatom. Igaz, most én vagyok az ex. Így gondolom, nem baj, ha egy kicsit rávilágítok erre az oldalra. A múltat nem lehet kitörölni, semmissé tenni az ember életében. Vannak helyzetek, amikor lezárni sem lehet. Az új kapcsolat akár a másik mellett futó életté is válhat. Persze teljesen más érzelmekkel és más kapcsolódási pontokkal.
Mi külön vagyunk a férjemmel, ő költözött el... máshoz. Tartjuk a kapcsolatot. Néha telefonon, néha személyesen. Ez már csak baráti érdeklődés, baráti találkozás. Soha nem lehet közöttünk szó férfi-nő kapcsolatról, de az ember életéből 30 évet kitörölni, semmissé tenni nem lehet. Vannak gyerekeink, de már felnőttek. Mégis összekötő kapcsok ők is. Nem jó az senkinek sem, ha az egykor összetartozó két ember úgy tesz, mintha idegenek lennének egymásnak és bizony, ha a férjem mostani párja szólna ezért, .... na akkor harcolnék a férjemért. Nem azért, hogy mint férfit visszakapjam, hanem azért, hogy ez a baráti viszony megmaradhasson. Szerencsére a mostani párja sokkal okosabb ennél és nem szól bele ebbe a kapcsolatba, hiszen tudja, hogy én már csak a múlt vagyok. Ő a jelen és talán a jövő. Ezzel kellene mindenkinek tisztában lennie, amikor a jelenlegi párját el akarja szakítani a múltjától. Szerintem aki az exre féltékeny, az nem érzi elég biztosnak a jelen kapcsolatát és azt hiszi, hogy az választhatja el a párjától. Pedig ez nem így van. Ha egy kapcsolatot szét tud dúlni a múlt, akkor az a kapcsolat nem elég erős és akár egy új megjelenő is szétszakíthatja.
A kisebbik fiam azt mondta, hogy nagyon büszke ránk, hogy így intéztük ezt a dolgot és nincs közöttünk harc, vita, széthúzás, veszekedés. Igaz, nem találkoztam még az új párral, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy megismerkedjünk.
huhh....wazz...ahogy írtad majdnem lestem a székről, annyira meglepődtem ezen a viselkedésen...
Hát szerintem is lépj, minél hamarabb! Nagyon drukkolok!
huhhhh...igaz ha menni akar úgyis megy.....de ha kégyelmesebb így neki mint ha menne??!?!
A másik meg azért ha párod szeret akkor igenis féltékeny...attól h nem mutatja ki...azt gondolom h egy kacsolatban KELL lennie egézséges féltékenységnek! És azért ha minden héten akár csak két napot az "Ő idejéből" venne el egy másik pasi...tuti féltékeny lenne....
az meg h a gyerek miatt tartják a kapcsolatot...hülyeség...sztem...3éves vtam amikor az én szüleim elváltak....Anyu és Apu csak annyit beszéltek meg h mikor jön értem az egyik..aztán meg a másik...na nem azt mondom h ez normális volt....
A harmadik meg....a párod gyerkőce szokott nálatok lenni?!?! aztán meg Te miért nem mész ha megy "gyerek nézőbe"?
Remélem tudtam segíteni:))))
uhhh....azt nem tudtam h ez megy évek óta.... nálam pl ha valami bánz az már a szememen látszik...én biztos közölném Vele h erre nem vagyok kiváncsi....és nem azt kéred Tőle h h válasszon csak azt h ne előtted....azaz ha Te otthon vagy akkor....ez sztem teljesen korrekt a Te részedről!!
Talán neked vki pasi akivel az éjszaka közepén Te is tudsz beszélni?:DDD na jó ez csak vicc volt;)
Szia!
Én csak azt tudom javasolni,hogy bízz meg benne.És mond el neki,hogy zavar,hogy találkozik az exeivel.
(Nálunk,szerencsére nincs ilyen gond,hogy az exeivel találkozna,csak annyi van,hogy előszeretettel ismerkedik más csajokkal.Nem mondom,hogy nem zavar néha,de megbízok benne és elszokta mondani mindig,hogy éppen milyen csajjal ismerkedett meg(ált.neten).És van olyan,hogy meg is mutatja a csajt.De azért nem engedem,hogy túlzásba vigye a dolgot.)
Szóval bízz meg benne!!:O)
További ajánlott fórumok:
- Mivel tartjátok fenn a párotok iránt az érdeklődéseteket éveken át?
- Nevelnétek a párotok előző kapcsolatából született gyermekét?
- Ti hogy álltok a dekoltált ruhákhoz? Viselnétek dekoltált ruhát mondjuk, ha elmennétek a párotokkal? Vagy csak barátnőkkel vacsizni?
- Nem merem felhívni a pasit, akivel pár hete találkozgatok,...
- Csak azért találkozgat velem mert nincs neki más?
- Mik a jelei ha a pasi, akivel egy ideje találkozgatok, kezd belém szeretni vagy már belém szeretett?