Ti hogy jöttök ki az édesanyátokkal? (beszélgetés)
Igen, én is akkor lettem még rosszabb mint voltam, amikor elköltöztem, vagyis összeköltöztünk párommal, mert mondta, hogy ő nem fogja végignézni azt hogy tönkretesznek, hát kb egy évig napi ordibálás, veszekedés, én zokogva mentem bele az éjszakába, csakhogy ne kelljen otthon lenni...
És a durva, hogy kívülről mindig a tökéletes család tökéletes szülők látszatát mutatták... szégyellem helyettük is magam!
Én sehogy!elhagyott 10 hónaposan.van 5 testvérem egyiket sem ismerem ezt is neki köszönhetem.amikor már olyan 13 éves lehettem akkor akart már foglalkozni velem.köszönöm nem kértem :(
Amikor megszületett a kisfiam valahogy megtudta bejött a kórházba mintha nem történt volna semmi.
Ja és nem azért hagyott el mert rosszak voltak a körülmények hanem nem anyának teremtetett.mivel a 3 nagyobb tesómat se ő nevelte mindegyiket az apjuk.egyik sem volt édestestvérem.6 gyerek-4 apától.
én soha nem tettem volna ilyet.
de mivel eltértem a tárgytól elnézést kérek!!!
Én is évekig veszekedtem velük, más városban éltünk, havonta jártam haza hozzájuk. Volt, hogy egy veszekedést követően beültem a kocsiba és visszajöttem, majd két hónapig nem mentem haza, nem is email-eztünk. Ez megtette a hatását, lehiggadtak, rájöttek, hogy elveszítenek, ha folytatják a cseszegetést, illetve, hogy úgysem az lesz, amit ők elképzeltek, én itt élem a saját életem, ezek az én döntéseim.
Egy idő után meglátták végre, hogy jó párt választottam, boldog vagyok vele, anyagilag sem állunk rosszul, életrevaló ember.
Esküvő sokat javított a helyzeten, és amióta megszületett az unokájuk, már kenyérre lehet kenni őket.
Kitartás és türelem, próbáljatok sokat beszélgetni, mondd el, hogy te így döntöttél, boldog vagy vele, világíts rá a jó tulajdonságaira (persze mindezt csak akkor, ha valóban úgy gondolod, jó választás az illető). Ha szép szóval nem megy, és elég bátor vagy, drasztikusabb lépésekhez is folyamodhatsz, de csak ha minden kötél szakadni látszik, az ugyanis fordítva is elsülhet...
Sok szerencsét!
hát kb az én anyámék is ilyenek!
bátyám még náluk lakik!februárban volt egy komoly autóbalesete,még nem jött rendbe a lába,de már dolgozni küldenék,mondván,hogy ők nem fogják eltartani!eddig kapott táppénzt!amit teljesen elvettek szinte tőle!és az adó-visszatérítést is!
most várják a biztosítótól a pénzt,mert nem ő volt a hibás...nem 10.000.-ot fog kapni,de már azt is le akarják róla húzni!
szóval az én szüleim is ilyenek!
2.5 hónap múlva szülök,eddig anyám vett 2000.- értékben cuccost az unokájának,de már a fejemhez vágta,hogy ő mennyit segített!
apósomékra féltékenyek,pedig ők meg a babakocsit megveszik,meg már kaptunk onnan csomó dolgot!
nem vagyunk rosszba! csak érdekes dolgok vannak!
Sehogy...10 évvel ezelőtt lecserélt egy pasira.
Ott hagyott,mondván,oldjam meg a problémáimat,ahogy tudom!
Most próbálkozik...késő!Megoldottam!
nálam ugyan így volt, kikészítettek, nem csak anyám, hanem mindenki, odáig fajult, hogy elköltöztem otthonról, aztán fél évig nem beszéltünk, aztán elegem lett felhívtam, hogy ez nem mehet tovább meg kell beszélni, három hónapig tartott a látszat kapcsolat, aztán most megint 4 hónapja semmi, de én már nem is akarom, hogy legyen.... lehet hogy csúnyán hangzik, de ezt érzem!
A végén már nem csak a párom és az ő családja volt a szar, meg a köcs...ög, meg a bu..zi, hanem én is kur...va lettem meg ehhez hasonlók!
De remélem, hogy az én példám nagyon egyedi, sajnos az én anyámmal nem lehetett semmit megbeszélni... semmit! ezért fajult idáig ...
Szívből remélem, hogy nálad megoldódik a helyzet, és civilizáltam le tudtok ülni megbeszélni a helyzetet :)
További ajánlott fórumok:
- "A" vércsoportúak, jöttök beszélgetni?
- Ti, hogy viselkednétek, ha az édesanyátokat kórházba vinnék és a "rokonság" meg sem látogatná?
- Milyen okkal vehetik el egy édesanyától a gyermekét?
- Szülők- ti hogy jöttök ki?
- Szerintetek egy anyós pótolhat egy édesanyát?
- Örökbeadó édesanyát keresek! ( örökbefogadás )