Tetszem és mégse ír :( (beszélgetés)
A társkeresőről csak annyit, hogy ha valaki ott randit kér nagyon hamar, és te lemondod akkor valószínű csak szexet akart....ez csak a saját tapasztalatom...lehet nem így van.
Sokan csak egy fürge kalandér vannak fent és hülyítik a nőket, hogy komolyan gondolják aztán az első szex után lepattannak.
Óvatosan társkeresőzz!!!
Veszélyes és koczkázatos az interneten a társkeresés én a helyedben nem erőltetném keresnék valaki mást felesleges várni rá és felhívom a figyelmedet legyél óvatos és körültekintő.
Üdv.Ágnes
Fent vagyok az egyik társkeresőn. Írt nekem egy nagyon helyes pali, elkezdtünk levelezni nagyon oda volt és vissza a képektől amiket küldtem, körüludvarolt, hogy nemrég regisztrál és milyen piszok szerencséje van, hogy egyből belém botlott. Szépen fogalmazok és intelligens vagyok és a képeim nagyon tetszenek. Neki már nem a mennyiség, hanem a minőség kell. Egyből találkozni akart, de nem volt nekem jó csak a jövőhét. (1 hete ismertem meg) Utána is írtunk aztán két napja semmi. Láttam, hogy fent volt az oldalon és levelei is voltak. Nem bírtam ki én hülye és írtam neki, hogy mi újság. Állítólag írt nekem és ő is várta a válaszom csak ezek szerint nem kaptam meg. /Mástól érdekes kaptam a mailt./
Ez volt tegnap délelőtt azóta nem írt.
Nem értem, ha jó véleménnyel van és ilyen kis lelkes akkor miért nem ír? :(
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek reménykedhetem abban, hogy tetszem neki?
- Milyen jelei vannak ha tetszem egy férfinak?
- Vajon tetszem ennek a férfinak?
- Miből vehetem észre, hogy egy férfinek tetszem?
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.