Tetoválások, tanácsok. (beszélgetés)
De jó! Akkor figyelni foglak ám! ;)
Kíváncsian várom a képet!
:-)soha sem gondoltam volna hogy egyszer lesz nekem is....
b.nöm beszélt rá...egyforma van nekünk:-)a lábunkon
Szia Andi!
Gratulálok hozzá! Milyen érzés tetováltnak lenni?
Nekem is lett tetkom....huuu de nagyon fájt!!
megszenvedtem vele,mondjuk féltem is töle!!
De nagyon szép szuper lett....
sziasztok
jaj de jo hogy beindult a tetkos forum :)
sokat gondolkodtam rajta es tenyleg szeretnek egy tetkot...foleg most h befejeztem az egyetemet es rendesen meg is kinlodtam erte :s
de nem tudom eldonteni hogy hova tetessem, hogy azert ne legyen tul feltuno ha elmegyek majd dolgozni de azert latszodjon is...
szerintetek?
es pl mintanak h lehetne kombinali egy loheret egy viragot egy pillangot es egy koronat?
:P
Nem rossz ötlet...
Majd átküldöm az eredeti mintát,és ha van kedved rajzolgatni.....:)
Nekem a hasamon van egy hasonló minta mint egy derékminta.De középen nem ér össze.
3hete műtöttek,és a tetoválásnál vágtak azon a részen ahol nem ér össze.(naplómban van kép ha gondolod).
Most a tetoválás egyik szára kb 4 centivel lejjebb van mint a másik..Műtét előtt egyforma volt..
Ilyen könnyen lemondott róla? :O
Ejnye, Gutti! :(
Hát neked még elég friss a heg, úgyhogy még pihizz rá egy kicsit, hadd gyógyuljon meg!:)
Aztán meg ráérsz gondolkozni, hogy mi legyen vele, lehet, hogy nem menthetetlen.
Tudod: nincs lehetetlen, csak tehetetlen!:)
Az én hasamon a tetoválás már menthetetlen:(
4 centit csúszott el a műtét után a varrással..
Rá tetoválni meg hogy,meg mit?Semmi nem illik oda:(
Hú,köszi!
A halak a legjobb..:)
Miért lenne gátlásod? Ez bárkivel előfordulhat...
Lehet hogy bunker vagyok, de nem jobb ettől minél hamarabb megszabadulni, hogy jobban érezhesd magad végre?:)
Több szem többet lát! :)
Azért szerintem a személyes találkozó egy tetoválóval még többet lendítene az ügyön, én még mindig amondó vagyok!:))
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetkó: tetszik egy férfin vagy nőn a tetoválás?
- Tolerálják a tetoválásokat a munkahelyeken?