Tetkó (beszélgetés)
Sziasztok!
Dragonfly, én is imádom a sárkányokat, tegnap rajzoltam ki épp egyet, csak még nem dolgoztam ki. Ha minden igaz, a páromnak teszem fel, csak ha tetszik neki, lábszárra. Mostanában állandóan csak sárkányokat tetkóznék, imádom őket, lenyűgöz a szépségük. Formájuk, színük, maga az egész lényük rengeteg inspirációt ad a rajzolásban.
Futrinka, inkább várd ki a végét, a türelem rózsát terem... Ebben az esetben inkább valami szép mintát talán, érdemes megvárni amíg elválasztod a babát. Egyébként valószínű, hogy nem lenne baj, de gondolkodjunk a gyerekekkel kapcsolatban inkább úgy, hogy lehetséges némi elővigyázatosság, és ne legyünk ennyire önzőek és hiúak.:)
Mindenkinek: képeket, képeket, képeket!!!!!:D
Szia Dragonfly!Egy igeig nem hordtam csak olyan felsőt, ami eltakarta,de a nyár közeledtével megoldhatatlan lett.Így gondoltam lesz,ami lesz ha már megcsináltattam miért titkolnám.A gyerekeknek nagyon tetszett,teljesen el voltak ámulva és ájulva.A mostani iskolámban is tetszett főleg a felsős fiúk szemében nőttem "nagyra":-)
A kollégák elfogadták,volt aki és van aki megkérdi nem bántam-e meg.Határozottan Nem.Nem szabad nagy ügyet csinálnod belőle,mert akkor támadhatnak.Maradj természetes.Sok sikert!!!
Jaj, már azt hittem, hogy egy ilyen komoly kérdés után teljesen kihal a fórum :). Kicsit megnyugtattál, bár a baba-project még "alkotási" fázisban van, és ki tudja, mikor sikerül... Mosz egyelőre úgyis csak tervezgetem a következő mintákat.
Van egy olyan elképzelésem, hogy az alkarom belső felére csináltatnék valamit, vagy a csuklómhoz, vagy a könyök felé eső részre, ahol ugye nagyobb a hely. Kicsit bizonytalan vagyok, hogy hogy mutatna, és nem nagyon láttan ilyesmit csajokon. Hírességek közül Amy Winehouse-nak van egy villám az alkarján, meg az egyik Bűbájos boszis csajnak valami kör alakú, asszem. Tudtok még mást is, akinek utána kereshetnék?
Sehogy. Szerintem. Semmi köze hozzá. Csak ha már kismama vagy, akkor szerintem ne csináltass több tetoválást. Legalábbis amíg a baba már nem cicizik. Utána megint csinálhatsz akármit.
De majd lesz olyan is, aki ezt megtámadja...:)
Megdőlt bennem a henna negatív mítosza. Nekem valami gusztustalan kis nyikhaj kozmetikai hennám lehetett...
Tegnap felkeresett két ismim, akik hennával csináltattak a bokájukra mintát. Azt mondták, szinte levakarhatatlan... Tényleg az volt.:-/
Ettől függetlenül mint bevallották, a fiatalember fogpiszkálóval vitte fel remekműveit a bőrre, vonalai kissé egyenletlenek voltak, ebből aztán levontam a következtetést: macerás, és a speciális tollal szebben lehet dolgozni!:)
Szia! Várunk vissza!
Zsófi: szerintem se csináltass, mert tetoválás után azt hiszem egy évig még vért se adhatsz, nyilván azért, mert vannak a festékben olyan anyagok. Bőven ráérsz még utána is, semmit sem mulasztasz el, legfeljebb azzal is "elütheted az időt" a babázás mellett, hogy keresel magadnak egy hozzád illő mintát!:)
Legalább nem fogod elkapkodni!
Ja, csajszik, egyébként egy időre búcsúzom, mert ma vagyok utoljára melóban, otthon pedig nincs még net. Remélem, 2 héten belül meglesz és akkor majd jelentkezem!
Puszi mindenkinek!
Szerintem ne csináltasd meg most...
Én ugyan eléggé tele vagyok, és nem ellenzem a tetkót (sőt ;)), de én sem csináltattam semmit a terhesség alatt és a szoptatás alatt sem fogok. Sajnos a tetkó festékek nagy része tartalmaz olyan anyagokat, amikkel igenis árthatsz a babónak.
Úgyhogy szerintem várd meg vele a szoptatás végét!
Huuu, Bambi, ebben valószínűleg nem tudok segíteni, mondjuk ettől függetlenül utánanézek. Google-ban nem próbáltad még?
Zita: írd be a Google-ba, hogy tattoo gallery, vagy tattoo pictures/photos... Erre nekem több milliárd mintát ki szokott dobni!:)
Sziasztok:)
Alapockámra szeretnék még egyet csináltatni,de semmi elképzelésem sincs hogy mit.Adjatok tippeket,meg esetleg oldal címeket ahól vannak jó minták.Előre is köszike:)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan szülőről, aki megengedi a 14 éves lányának a tetkót? Mit gondoltok a lányról?
- Igazi belevaló, farmeros, tetkós nagymama szeretnék majd lenni.
- Mennyi időbe telik kb. megcsinálni a tetkósnak olyan 10 cm nagyságú lepkét?
- Fiuk! Nektek tetszik egy lanyon a tetko? Lanyok ti is irhattok
- Mennyire faj a tetko? Mihez lehet hasonlitani?
- Tudja valaki mit jelent Victoria Becham nyakán a tetkó és milyen nyelven van irva?