Tetkó (beszélgetés)
sziasztok.
én még csak a "szeretnék, de..." időszakban tartok. Hátamra gondoltam egy főnixet (ami egy kicsit nonfiguratív stílusban lenne) csak nem találok olyan embert aki elkészítené a rajzot..., meg nagyon sok embernek "főnixe" van, és én is ,mint gondolom mindenki vmi egyedit szeretnék magamnak. Szóval még alszok rá egy párat.
jobb váll két kard kersztezi egymást (tarot kártyából vettem, ez volt az elsö)
popoból kinövő lotuszvirág :DDDDD
pitz :-))))
na tessék, mik ki nem derülnek :)))
amúgy nekem is van kettő :-D
+p
:)))
Kis kíváncsi! :)
Amúgy egy kigyót,amint egy piros almát tart a szájában :)
Nem is mondtam, hogy maradi vagy. Csak hihetetlennek tűnt, mert bizonyos dolgokban olyan mereven ragaszkodsz az elveidhez. Tudom, hogy ebből nem következik az, hogy elutasító legyél a tetoválással szemben, de sokaknál így működik.
Ha azt nem árulod el, hogy hol viseled, azt meg szabad tudni, hogy mit ábrázol?
Dragon: meg egész nap a tükör előtt járkálsz, igaz? Meg minden tükröződő felületen megszemléled?
Ismerős...:)
?? ez olyan meglepő? :)nem maradi vagyok,hanem konzervatív.:)))) szerintem nem ugyanaz .:))))
szerinted miért kardoskodom én itt a tetkót mereven elutasítók ellen? :))))
Dragon, gratulálok, gyönyörű lett!!!
Ja, és szerencsét hoz, majd figyeld meg!
én csak az anyagiak miatt puhítom :))))
már büszkélkedhetek egy tetkóval,de az igazán a páromé (ő láthatja ;-) ).de ezt el tudnám én is képzelni magamon :)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan szülőről, aki megengedi a 14 éves lányának a tetkót? Mit gondoltok a lányról?
- Igazi belevaló, farmeros, tetkós nagymama szeretnék majd lenni.
- Mennyi időbe telik kb. megcsinálni a tetkósnak olyan 10 cm nagyságú lepkét?
- Fiuk! Nektek tetszik egy lanyon a tetko? Lanyok ti is irhattok
- Mennyire faj a tetko? Mihez lehet hasonlitani?
- Tudja valaki mit jelent Victoria Becham nyakán a tetkó és milyen nyelven van irva?