Termékbemutató átverés (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Termékbemutató átverés
Nagyon tévedsz!
A vásárlók zöme idős nyugdíjas, akiknek az egészségi állapotával lehet machinálni.
A középkorúaknak van annyi eszük, hogy őket nem tudjátok átverni!
A sok hülye nem hallgatja a híreket.
De nem kell ehhez híradó, ha elég gyagyás már az idős nyugdíjas, elhisz mindent.
Én már a szüleimet lebeszéltem, ők már nem járnak átverésre.
Ahányszor voltam ilyen förtelem előadáson, a környékemen ülőket szintén tájékoztattam, vegyék már észre, hol vagyunk.
Ne félj, nem is vásároltak semmit!
Tizede összegért!
Anyukám is vett nekem egy ilyen bemutatón egy biokerámia ágynemű-garnitúrát, vékony paplan, derékalj és párna 160 000 Ft-ért!
Szegény valami nagy dolgot akart venni a kerek születésnapomra.
Hát sikerült is megajándékoznia a Napfény Kft.-t, hogy a nyavalya törje ki őket!
Senki se fog elmenni termékbemutatóra.
Egyre többen veszik észre, hogy silány terméket kapnak 8-10-szeres áron!
Pont ma jelent itt meg ez a termékbemutató-téma?
OKAFOGYOTT!
Meg fognak szűnni ezek a bohócműsoros átverések, mert januártól szigorítottak:
Januártól szigorodnak az árubemutatókra vonatkozó szabályok, a cégeknek egyebek mellett kötelező lesz ügyfélszolgálati irodát üzemeltetni, tilos lesz az árubemutatókat árengedmény, kedvezmény, vagyoni előny, ajándéksorsolás hirdetésével népszerűsíteni, valamint nem lehet majd az árubemutatókon pénzügyi szolgáltatást nyújtani, a bankkártya-használat lehetővé tételének kivételével.
Nem magyar vagy ?
De bunkónak bunkó :)
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Egy termékbemutatón nyertem egy 1 napos bécsi utazást 4 fő részére, hihetek nekik, hogy teljesen ingyen van ez az út?
- A termékbemutatóval egybekötött egy napos kirándulásokról
- Voltatok már Zepteres vacsorával egybekötött termékbemutatón?
- Zyklon Twin Staubsauger - termékbemutató
- Hotelba hívnak, termékbemutatót is kell nézni. Volt már valaki?