Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet? (beszélgetés)
Az előbb találtam egy miskolci hirdetést. Igaz, h nem álommeló, de még ez is jobban fizet a minimálbérnél. tehát valószínű, hogy Székesfehérvéron vagy közeli gyárban is van ilyen vagy jobb lehetőség.
Könnyű fizikai Munka MISKOLC! Bér: Nettó 120-160E Ft között
Elvárás: 8 általános iskolai végzettség, műszakos munkarend vállalása
előny: azonnali munkakezdés
Feladat: Kézi összeszerelés
Műszak: leginkább 4 műszak (12 óra, 2nap éj, 2 nap pihenő, 2 nap nappal)
Bér: Nettó 120-160E Ft között (Bónusz és túlóra függő), évi Cafeteria 300.000, kb. 18.5000/hó nettóban
Bejárás: 100% támogatott
Még nem tudtam teljesen végig olvasni a fórumodat, de őszintén sajnállak - nem is annyira a helyzeted, mint inkább a hozzáállásod miatt. Hidd el, így semmi nem lesz jobb!
Van valami olyan okosság, hogy az élet (talán) egy kártyajáték - a leosztott lapokkal kell játszani. Ennyi.
Lehet, hogy írtad már, de a párodnak mi a véleménye? Barátaitok, társaságotok nincsen?
Az mindenesetre biztos, hogy ezt a "legszebb éveinket feláldozzuk" gondolatot érdemes elfelejteni: ez csak biológia :-))), dolgozni teljes erőből csak ilyenkor lehet - tudom miről beszélek, itt állok 60 és a halál közt :-), ma már nem tudnék egyszerre két helyen dolgozni + tanulni is!
Ne sajnáld magad (na jó, egy kicsikét lehet :-)), inkább keresd/keressétek együtt a megoldást. Annyian írtak itt szimpatikus (de igen, tudom, nehéz) megoldásokat, saját példájukon - láthatod, hogy nem vagy egyedül, és legfőképpen: ki lehet ebből a helyzetből keveredni!
Jesszus, nagyon durva...! Sajnálom :(
Én is nagyon rossz körülmények között nőttem fel szülők nélkül, és ugyanazt mondom, amit te: tanulni kell, és elvállalni minden munkát, ami adódik. Bizony nem könnyű.
A szüleimet jobb, ha nem veszed a szádra!
Leéltek 60 évet együtt, és soha nem voltak együtt még egy hetet sem nyaralni!
Szóval nem aranykanállal a számban bújtam ki anyámból.
A többi megoldásokat pedig leírtuk mindannyian.
További jó dühöngést, kesergést, irigykedést!
Váltson munkahelyet, mindjárt nem minimálbért fog keresni.
Ha Székesfehérváron csak minimálbért keres, az az ő sara.
-Megprobalsz tobbet keresni
-Megprobalsz tobbet dolgozni
-Minimalberes munka barhol van, elkoltozol Szabolcs, Borsod, Nograd megyebe, ahol alacsonyabb a lakber
Ahogy tobben irtuk, a jelenlegi helyzeten egy tobbmuszakos, potlekos gyari melo is segitene. 2x65 000 Ft plusz cafeteriaval tobbet hazavihetnenek.
A cafeteria lehet szep kartya, eljutnak etterembe vsgy akar wellnesre. Lehet alberlettamogatas, hitel tamogatas.
Konnyebben elnenek, sot akar egy fundamenta is beleferne.
Úgy, hogy a havi fizetésed elmegy lakbérre? :D Miből fizeted ki a rezsit, miből élsz meg? A gyereket miből neveled fel? És miből teszed félre a 13 milliót? Menj már, komolytalan vagy.
Ezért írtam, hogy a fórumindító rossz helyen kér tanácsot.
További ajánlott fórumok:
- Ducik, 54-es mérettől felfelé, hol kaptok magatoknak ruhát megfizethető áron?
- Tud valaki káros anyagoktól mentes (és megfizethető árú) sampont?
- Tud valaki Érden egy jó nőgyógyászt aki megfizethető is?
- Jó és megfizethető szemceruzát keresek!Javaslatok?
- A ricinuson kívül mi az, amitől gyorsabban nő a haj és megfizethető?
- Tud valaki ajánlani nagyon jó ingatlanost, aki tényleg oda teszi magát, illetve megfizethető áron dolgozik?