Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül? (tudásbázis)
bárki lesz a vezető, mi már most is nagy sz*rban vagyunk.
Súlyos, drasztikus megszorítások nélkül nem fog menni a válságkezelés itt senkinek sem!
Mindent megvonnak, minden juttatást, gázártámogatástól kezdve a szocpolon keresztül a 13. havi fizetésig.
Az ország már most csődben van, csak még hivatalosan nem jelentették be.
Elsőnek a közalkalmazottak bérei következnek, elbocsájtások, pótlékok elvétele, stb.
"Szó van róla..."-írod..pontosabban arról van szó, hogy meg is valósítja, ha megválasszák. Már tegnap egy kész programmal állt elő, ha tőle függ, meg is csinálja.
Ezenkívül a Gyedet 1 évre fogja lecsökkenteni, a szocpolt és félszocpolt pedig úgy ahogy van meg is szüntetik.
Sziasztok!
Este néztem a hír tv-n egy riportot,ott mondták,hogy a szocpolt fél szocpolt elveszik a gázár és távhőtámogatással együtt.A családi pótlékot pedig befagyasztják.
De,a már megfogant babáknak jár,tehát a jelenlegi kormány amíg marad kb. 300 nap,addig még jár a szocpol is.
Persze mindez csak elviekben,ki tudja még mi lesz itt...de semmi jóra ne számítsunk.
Nem megszüntetésről, hanem befagyasztásról volt szó, azaz nem emelik a mostani összeget.
Amúgy nyilván fájni fog. De honnan máshonnan lehetne elvonni? Naivság azt hinni, hogy bármelyik politikus megszavazza a saját költségeinek csökkentését :(
Ebből még nagyon nagy baj lehet...:((
Bajnait csak jelölték, de még nem fogadták el.
Gondolom, azért kellett egy új arc, hogy ezt a sok hülyeséget valaki más nevével lehessen azonosítani.
Barmok, de mit várunk? Nem a milliókból élőket fogják megszorítani.
Néha gondolhatnának arra is, milyen hosszú távú következményei vannak egy-egy év megszorításnak.
Pl: a fiatalok nem mernek vállalni gyereket, majd ovit, sulikat kell bezárni a kimaradt gyermeklétszám miatt.Pedagógusokat elküldeni, stb... Hja, és kimarad majd 1-2 év adófizető, aki a leendő nyugdíjasok nyugdíját fizetné...
Tehát azért alaposabban át kellene gondolni, milyen intézkedéseket kívánnak hozni, mert így előfordulhat majd, hogy magunk alatt vágjuk a fát.:((
Volt már ilyen, Bokros időszak, ami már a gyermeklétszámban a 12 éveseknél megtalálható.:((
Utána valahogy nem voltak olyan bátrak a gyermekvállalásban a fiatalok. Vajon miért???
Bezzeg az ő körükben nem lesz megszorítás???
Már megint a én sz....ik???
Azt hallottam, hogy baromi nagy megszorításokra készülnek...:(...na de ez....pofátlanság!!!!!
Rohadt banda!!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogy érhetem el hogy ha véletlenül találkozunk legyen valami köztünk?
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Nem tudjátok véletlenül, hogy a Fővárosi plázákban mikortól lesznek szezon végi akciók?