Tényleg esélytelen? (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Erről a hölgyeményről ennyit.
:) nahát, mintha ismernél:D nem találkoztunk mi már valahol?
most nem vagyok formába, de annyit válaszként, hogy de igen, lenne rá alkalmam meg volt is..baromi könnyű, mert csak igent kell mondani, és tétje sincs a 'dolognak' hisz többet úgyse látnám a nőcit. Hol élsz te? Hát nemtudtad, hogy manapság csak el kell menni egy buliba tök egyedül, fogni egy üvegsört és nem telik el sok idő, máris jönnek a csajok felváltva, hogy felkínálják testüket?? Basszus,hogyez milyen kiábrándító..na ezért nem járok én bulizni se. Sajnálom őket.
A gond a modern nő megnyilvánulásaiban gyökeredzik.
Azt hiszi, hogy hú de frankón ideszól, közben meg csak erősíti az elképzeléseinket, tapasztalatainkat. :DDDDDDDDD
örömmel!
*Pikari feldobja a lábait a székre, kezébe vesz egy sört, és mutogat egy szőnyegen éktelenkedő foltra: azt kihagytad, drágám*
Erre van a kommunikáció.
Én mindenkivel kedves, és közvetlen vagyok addig a pontig, amíg okot nem ad arra, hogy ez másképpen legyen.
Ez idáig oké.
De ha ilyen nőt látnék honnan veszed azt hogy nem küzdenék meg érte?
Én energiát csak olyan dolgokba fektetek amiről hiszem, hogy működhet.
:DDDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Megvegyek egy város közeli településen egy olcsóbb lakást? Egyedülállóként esélytelen mielőbb saját lakáshoz jutni jó helyen.
- Szerintetek ez esélytelen dolog?
- Szeretnék egy lánytól többet, mint sima ismerettség, ismer elég sok embert, és ismer nálam sokkal menőbbeket is. Így talán esélytelen?
- Teherbeesés 40 felett magas FSH-val esélytelen?
- Egyenjogúság vagy esélytelenség
- Az esélytelenek nyugalmával