Tényleg esélytelen? (beszélgetés)
Lehetséges, hogy van benne egy ilyesmi is.
Nálam nem arról van, szó, hogy egyáltalán szóba sem állok az ilyen nőkel valamit megint félre értettetek. :))))
Ezt ők maguk mesélik!
:D
kicsit úgy érzem hogy túl nagy lyuku a szitátok,és a sok homok mellett még kiesik az a pár értékes is
szoval ezen kéne picik változtatni az elveitek jók csak nem nézitek meg szerintem elég alaposan a jelentkezőket:d
srácok a lányok között is ott van a számotokra értékes ebben biztos vagyok, csak nem veszitek észre mert
nem mutogatja a seggét miniben
nem jár bulizni
nem csövezik a pubban
olyan ez mintha aranyat mosnátok ott van az a homok között csak türelmesen kell szitálni:DDDDD
Oh istenem, ez csodaszép monológ.
Kinyomtatom bekeretezem, és a falra kiakasztom mindig amikor kételkedni kezdek abban, hogy helyes e amit teszek. :D
Jaj, ugyanmár, fiúk, ne depizzetek.
Leírom a hosszú távú kapcsolatok problémáját, még egyszer, utoljára, szájbarágósan.
1: A társadalom elvette a férfiaktól a szaporodáshoz való jogot. Ez alatt azt kell érteni, hogy válás esetén (amit persze isten tilt) a gyereket a nő kapja meg. A férfi meg fizethet, az egyenlőség nevében. A párkapcsolatok több mint 50%-a szétesik, így aztán egy férfi, ha belevágna egy komolyabb kapcsolatba egy nővel, 50% eséllyel az utcán találja magát, egy szép kis 6 milliós számlával, mert gyereket mert csinálni.
2: Ez túl nagy rizikó egy férfi számára, tehát a férfiak - bár nem vallják be - félnek a nőktől, és a valódi kapcsolatokat ösztönösen elkerülik. Így aztán nem születnek gyerekek se. Az a férfi, aki mégis szeretne gyereket vállalni, a lehető legtovább nyújtja ki azt az időt, amíg belevág egy hosszútávú kapcsolatba.
3: A nők ezt nagyon nagy ívben leszarják, elvannak így, néha írnak 1-2 ideológiai elemzést a netre, hogy a férfiak mennyire alsóbbrendűek, meg szarok, a nők elzárkóznak a párbeszédtől, nekik így a lehető legkényelmesebb. Ez pl itt a hoxán felmerülő topikokból is látszik. Ez valami olyasmi, mint a holokauszt, csak senki sem mer róla beszélni.
4: Mivel a férfi innentől kezdve sokkal nagyobbat rizikózik egy hosszútávú párkapcsolattal, mint a nő, az a bizarr helyzet állt elő, hogy a nők azok, akik a férfiakért versengenek. A kislányok egymást szétverik az iskolákban, a 40 évesek tornászni járnak, mert azt hiszik, ez az egyetlen, amivel tetszeleghetnek a férfiaknak.
5: Természetesen, ennek következtében a férfiak egyre inkább furcsábbnak és furcsábbnak találják a nőket, és menekülnek tőlük, a nők pedig nem jutnak elég férfihez, és egyre inkább növekszik az agressziójuk. Amitől persze a férfiak méginkább félnek tőlük.
6: bla bla bla, 8 generáció múlva ezen a fórumon már úgyis arabul írnak az ük-ük-ük-ük unokáink, ha lesznek még.
7: Szarjátok le. Az a társadalom, ami még szaporodni sem képes, el kell hogy pusztuljon!
Hát rúgj bele egyet a rendszerbe, majd sétálj tovább mosolyogva.
8: Előbb utóbb ezek ellenére csak találtok majd egy olyan nőt - a nagy számok törvénye alapján - aki mégse olyan, mint a fekete özvegyek. Fel a fejjel, srácok.
Vagy a másik, hogy nem dugunk meg mindenkit.
Miért kéne ha ne okoz örömet?
Ha az a mai divat neki, hogy mindenki orrba szájba kefél egymással akkor most miről is beszél végig?
Nem tudom én nem érzem őt egy hiteles nőnek.
nekem egy tinédzser képe ugrik fel aki az élettől nem akar semmit.
Tök szomorú, hogy így gondolkozik a nők többsége.
Azt, hogy szerinte nem trendi a házasság pl.
Miért?
2 Ember nem divatból köt házasságot.
Az mindig valaminek a jele, megerősítése.
Szörnyen sajnálom azokat a nőket akik már divatot csinálnak a saját érzelmeikből.
Nekem innen látszik az, hogy a fele dologról fogalma sincs amit leirkál :)
Szomorú, hogy divatot csinálnak még a házasságból is.
Fú milyen regényeket írtatok.
Hát Bethsabé mit mondjak a szavaidra
Fú te aztán jól kiélted magad! :))))))))))
Szerintem a fele egy nagy hazugság amiket te összeirkálsz magadról de tök mindegy.
3 pasi is azon a véleményen van mint mi.
Ez nekem elég. :)))
Én a szememnek és a tapasztalataimnak hiszek.
De neked megengedem, hogy annak higgyél akinek csak akarsz.
Én megmondtam az elején, hogy mit gondolok, vállalom a szavaimat a képemmel együtt.
Te még ezt sem mered megtenni.
Nálam itt szűnik meg a szavaid hitelessége.
Normális esetben először van az ismerkedés, aztán az érzelem vagy jön, vagy nem.
Ez így van.
De ma már az első helyen a sex, és az érzelem vagy jön vagy nem.
"Élettanilag az akasztás a következőképpen vezethet halálhoz:
a légcső elzáródása. Ez néhány perc alatt öntudatlanságot eredményez és 10-20 perc alatt vezet szívhalálhoz. Mivel itt fulladásról van szó, ez különösen kínos halálnemnek számít. Az elítéltekre jellemző, hogy ilyenkor maguk alá ürítenek. A nyelvet általában kidugják a szájukon és az arc vörösessé, szederjessé változik.
a nyakcsigolya törése, széthúzódása. Ez azonnali öntudatvesztést és légzésbénulást okoz, ám a szívet nem állítja le. A szív megállásáig 10-20 perc kell, a halál közvetlen oka itt is fulladás, erre azonban már öntudatlan állapotban kerül sor. A nyakcsigolya töréséhez közönséges felfüggesztés önmagában nem elég, hanem kb. 3 méteres zuhanás szükséges.
a nyaki verőerek elzáródása. Itt az agy vérellátása meggyengül vagy megszűnik, ami másodpercek alatt öntudatlanságot eredményez. A halál beálltához általában itt is 10-20 percet kell várni. Rövid eséses vagy felfüggesztéses akasztásoknál ez az eredetileg elérni kívánt állapot, mivel "tiszta" és gyors öntudatlanságot okoz.
Szintén másodpercek alatt öntudatlanság érhető el a vagus (bolygóideg)-reflex fellépése esetén, amennyiben a megfelelő nyaki ütőerek elzáródása olyan, hogy az agyban a vérnyomást megnövelje. Ez egy gerincvelői reflex, ami az agyi vérnyomás megnövekedésének hatására a szívverés lassításával válaszol. Ennek hatására a felakasztott szervezet a saját szívverését állítja le.
Ugyanez a túlnyomás az agyi erek megpattanásához, azaz agyvérzéshez is vezethet, ami szintén másodpercek alatt öntudatlanságot eredményez.
Hosszú eséses akasztásnál előfordulhat még, hogy nem csak a nyakcsigolya törik el, hanem a fej is leszakad. Ez azonnali halállal jár."
Akkor most fordítok:
"bár nem röptében a legyet is típusok,de mindig lehet rájuk számítani, megbízhatók, figyelmesek, gyengédek, érzékiek de ez nem zárja ki azt hogy ne lennének védelmezőek is" - ...bla-bla-bla-bla...nincs sikerem a nőknél...bla-bla-bla-bla... de meg tudom magyarázni, hogy nekem ez így miért pont jó...bla-bla-bla-bla...
"Ja és persze a legfontosabb, hogy a nőben nem csak azt szeretik ami ott van középen... " ...bla-bla-bla-bla... soha nem is lett volna alkalmam csak szexuális viszonyt kezdeményezni egy nővel ...bla-bla-bla-bla... meg amúgy sem tudom elképzelni, hogy az milyen lehet bla-bla-bla-bla... meg ezt is meg tudom magyarázni, hogy nekem jobb, mint a nőknék sikeres férfiaknak ...bla-bla-bla-bla...
"A nők többsége az értéket keresi, és ez még mindig ott belül a lélekben rejtőzik." ...bla-bla-bla-bla... fogalmam sincs, mit akarnak a nők ...bla-bla-bla-bla... ezt a tyúkot sem értem, de azért megpróbálom kiosztani ...bla-bla-bla-bla...
"1 puhapöcs is lehet értékes férfi drága cicababa :P" ...bla-bla-bla-bla...kikérem, kikérem, te hülye liba, mert csak ...bla-bla-bla-bla...
:) kösz a jótanácsot. Valójában viszont nem a nyak kitörése okozza a felkötött ember halálát, hanem a kötél elszorítja a nyaki ütőeret, ezáltal az agy oxigénellátása megszűnik és megfullad.
Azóta átgondoltam:) Szerencsére kevés olyan egyedi és különösen domináns díva él a földön mint te, a többség viszont önmagában különleges, szeretetre éhes, törékeny lelkű virágszál, akik 'megelégednek' olyan pasival is, akik bár nem röptében a legyet is típusok,de mindig lehet rájuk számítani, megbízhatók, figyelmesek, gyengédek, érzékiek de ez nem zárja ki azt hogy ne lennének védelmezőek is. Ja és persze a legfontosabb, hogy a nőben nem csak azt szeretik ami ott van középen... az csak hab a tortán.
A nők többsége az értéket keresi, és ez még mindig ott belül a lélekben rejtőzik.
1 puhapöcs is lehet értékes férfi drága cicababa :P..azaz, bocsánat, vadmacskát akartam írni... a cicától senki nem félne. :DDD
További ajánlott fórumok:
- Megvegyek egy város közeli településen egy olcsóbb lakást? Egyedülállóként esélytelen mielőbb saját lakáshoz jutni jó helyen.
- Szerintetek ez esélytelen dolog?
- Szeretnék egy lánytól többet, mint sima ismerettség, ismer elég sok embert, és ismer nálam sokkal menőbbeket is. Így talán esélytelen?
- Teherbeesés 40 felett magas FSH-val esélytelen?
- Egyenjogúság vagy esélytelenség
- Az esélytelenek nyugalmával