Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Teljesen le vagyok gyengülve fizikálisan fórum

Teljesen le vagyok gyengülve fizikálisan (beszélgetés)

1 2 3
45. srcrss (válaszként erre: 40. - Globus)
ma 15:01
szerintem is inkább sétáljon, napozzon.
44. srcrss
ma 14:52
A helyedben hanyagolnám a futópadot. Egyelőre...
43. tien (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:47

Nem kritizáltalak, nekem a mozgás segített.

Erre szerettem volna rávilágítani.

(szinte ugyanilyen állapotban voltam .)

42. Channa* (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:46

Mi történt 1-2 hónapja? Hogyan kezdődött a nem evés, bár szerintem eszel. Én is kb. Ennyit eszek naponta.

Én, amt eszek naponta: naponta 1* valami főtt étel (kis adag) vagy 1 szelet kenyér szalámival, paradicsommal vagy csak vajjal és retekkel. Szoktam csokit enni szinte minden nap vagy valami édességet vagy gyümölcsöt. Tehát, én kb. 1200 kalóriát eszek naponta, de sokszor annyit sem.

41. Channa* (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:43
Milyen gyógyszereket szedsz és miért/mire?
40. globus (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:40

Próbálj visszaemlékezmi, hogy hogyan kezdődött. Az látszik, hogy pszichésen zavar. Ért-e valamilyen trauma, amire reagált a szervezeted étel elutasítással? Mi történne, ha próbálnád? Kihányod, vagy eleve nem nyúlsz hozzá?

Most inkább többet érne séta a szabadban, mint kondigép. Legjobb D vitaminforrás a napocska.

39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 37. - Channa*)
ma 14:39
Gyermekeimmel nagyon jó a kapcsolatom, Anyám él Apukám meghalt tüdőrákban akkor kezdődött a betegségem. Anyagilag aránylag elvagyok, sajnos jelenleg nincs munkahelyem. Ez mindenképp befolyásolja az életem, de van kilátásba jövő hónaptól. Társam 10 éve nincs, egyedül nevelem őket. Rossz volt a házasságom, de ennek már régóta vége. Gyógyszereken élek, lehet azok miatt vagyok már gyenge, de nem értem hogy miért most jött ez elő? Eddig normálisan ettem és aludtam, ez az állapot 1-2 hónapja kezdődött.
38. srcrss (válaszként erre: 34. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:31
Az enyém is jó, mégis szarul vagyok, ha hülyeségeket eszek. 😄
37. Channa* (válaszként erre: 34. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:30

Milyen gondjaid vannak?

Tedd félre a betegségeket és azon kívül milyen gondjaid vannak?

Van társad? Gyerekeid? Ha igen, akkor a kapcsolatod milyen velük? Anyagi gondok? Munkahelyi problémák?

Szüleid élnek még? Milyen a kapcsolatod velük?

ma 14:29
De a vércukrodnak ahhoz nem kell rossznak lenni, hogy az üres szénhidráttól szarul érezd magad. A pékstit meg a csokit cseréld le valami szubsztanciális ételre, amit tud hasznosítani a szervezeted, pl. tojás, valamilyen tejtermék, zöldség, gyümölcs, és lehet hogy ennyitől is kicsit jobban lennél.
ma 14:28

Nézesd meg a pajzsmirigyedet!

Vérvétel és ott TSH-t kell nézetni.

Simán okoz ilyen tüneteket, bár, ha fogysz, az túlműködés és ez esetben sokat ennél és pörögnél ezerrel, csak hamar elfáradnál.

Háziorvostól kérj olyan beutalót, amin van TSH vizsgálat.

Depressziós is lehetsz, erre is gondolok, de ehhez pszichiátriai kivizsgálás kell ha jól tudom.

Mit érzel, azon kívül, hogy gyenge vagy?

Tehát van a

- gyengeség,

- nem tudsz enni

- fáradt vagy

És még?

34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 33. - Srcrss)
ma 14:26
1 hete voltam laborba, teljesen jó a cukor értékem. És egyéb értékeim is, tehát nem értem. De igazatok van, unalmas vagyok és biztos fársztó is, én lennék a legboldogabb ha végre megszünnének a gondjaim.
33. srcrss
ma 14:22
Amúgy a sok szénhidrát, amit betolsz hirtelen megemeli a vércukrod, majd leveri, és attól is lehet gyengeségérzeted.
32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Globus)
ma 14:15
Szinte mindenféle, semmi bajom nem volt pedig évek óta gyógyszereken élek, tudtam enni-inni -aludni. Ez 1-2 hónapja kezdődött, és mára már elviselhetetlenné vált. A gyermekeimet nem akarom ezzel traktálni, de látják hogy nagyon nem vagyok jól. Aggódnak ők is, de orvos sem tud segíteni. Jelenleg nem dolgozok, az is kikészít. Anyám egyedül él meghallgat, de nem szívesen sajnos.
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Tien)
ma 14:08
Nekem is van kiskutyám és cicám is, de ő nem tűri a pórázt nem tudom sétáltatni, benti kutyus és szobatiszta.
30. srcrss (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:05
Nem alacsony a vérnyomásod? Esetleg igyál egy kávét. És írták alattam, hogy egyél minél több nyerset. De ne sürgesd magad, csak nyugodtan. Helyre fogsz jönni.
ma 14:04
Sajnálom, és értem, de valahogyan pszichológust kellene keresned, akivel feldolgozhatod ezeket, mert itt nem fogsz valódi segítséget kapni. Ideig-óráig jobb érzés biztos, hogy kiírod, foglalkoznak veled, jönnek a hozzászólások, de valahogy mentálisan is jobban kellene lenned egy kicsit a folyamatos külső visszacsatolás nélkül. Pszichológus tényleg segíthet, egészen súlyos betegségek feldolgozásával is foglalkoznak, ezzel nem szégyen, ha nem tud valaki egyedül megbirkózni.
28. srcrss (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:03
A napokban azt írtad, hogy többet eszel, mint eddig, és tényleg felsoroltál ezt-azt. Légy türelmes!
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Srcrss)
ma 14:02
Most tojásos lecsót eszek, délben szoktam főtt ételt is enni.
26. globus (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:02

Milyen vizsgálat történt?

Dolgozol még? Édesanyádnál laksz? Főzésből gondolom, hogy nem.

ma 13:59
Beszíveztem, és nagyon szépen köszönöm! Jól látod, teljesen kétségbe vagyok esve, ez már lassan nem élet amit élek. Nem igaz hogy orvosi segítséget sem kapok, mindenhol leráznak, mindig a pszichés problémáimmal jönnek, de nem tehetek róla, nem tudom mitévő legyek? Addig nem szeretnék eljutni, hogy buta gondolatok jöjjenek a fejembe. Nekem is kín, hogy ennyiszer kérek segítséget, és napról-napra egyre rosszabbul vagyok.
24. srcrss (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:58
Pff! Ilyen táplálkozás mellett ne csodálkozz, hogy gyenge vagy. Hús, tojás???
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Channa*)
ma 13:56
Bárcsak beképzelném, hidd el senkinek nem kívánom amin keresztül megyek. Igen, többször írtam már mert annyira kétségbe vagyok esve. Orvosok sem segítenek, rettentő minden egyes napom, teljesen felőröl mentálisan és fizikálisan is. Segítségre van szükségem, tudom biztosan unalmas vagyok már, de nincs semmi lehetőségem. Nincs egy társam vagy barátnőm akivel megoszthatnám, Anyám unja a panaszaimat, rá sem számíthatok. Nagyon nehéz az életem.
ma 13:51
Nagyon szépen köszönöm, ez nagyon hasznos volt számomra.
21. tien (válaszként erre: 15. - 55Judit)
ma 13:29
🤗
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Globus)
ma 13:24
A döbbenet után ránéztem az adatlapodra, és halálra röhögtem magam!👍
19. globus (válaszként erre: 18. - 55Judit)
ma 13:23
Mindig volt egy kis kettyója, de a nem evés vitte el.
18. 55Judit (válaszként erre: 17. - Globus)
ma 13:20
Azta! Ez nagyon durva!
17. globus (válaszként erre: 14. - Channa*)
ma 13:19

Egxik sógornőm úgy halt meg, hogy soha semmi baját nem találták. Elkezdte az evés bojkottálását, csont-bőrre lefogyott, pszich. intézményben infúzión tartották, és NEM evett. Járt-kelt, de ha evést említettek, összeszorította a száját.

Az egész egy mafla fogyókúrás teával kezdődött korábban, és teljesen átfordult bekattanásba.

16. Kacsahercegno (válaszként erre: 14. - Channa*)
ma 13:14
Nekem is ez jutott eszembe, de tökre az az érzésem, hogy az alvásproblémákat meg a remegéseket meg ezt a nem evést mind ugyanaz a személy írja ki. De ha ez így van akkor tényleg segítség kellene FI-nak, ha ennyi fórumot nyit róla, akkor biztos kétségbe van esve és elég mélyen lehet mentálisan. Csak hát mi itt nem nagyon tudunk mit segíteni....
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook