Teljesen le vagyok gyengülve fizikálisan (beszélgetés)
15. 55Judit (válaszként erre: 11. - Tien)
ma 13:11
Szeretem én is a szőrös babádat! Többször is megnéztem már a drága kis Prézlit!💖
Annyira sajnálom hogy nekem már nem lehet, a szívem szakad meg érte.
14. Channa*
ma 13:05
Gondolom, ez is a te fórumod: [link]
"Délelőtt egy péksüteményt, vagy pirítóst délben egy nagyon keveset amit főzök délután egy banán vagy csoki. "
Ez nem tűnik kevésnek.
Inkább arra gondolok, hogy beképzelsz magadnak nem létező dolgokat.
13. Lila Őszirózsa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:03
Elsősorban magnéziumot kezdj szedni, a lehető legsürgősebben! Az izmaidat kell erősíteni, úgy tűnik, belülről. Nehogy csúnya izomsorvadás legyen a vége!
12. liliom10 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:57
Ez így nagyon egészségtelen ! Hol van a zöldség, gyümölcs, fehérje ? És ezekből minél több nyersen ! Pl. hagyma, retek, sárgarépa, alma, stb. főzés nélkül.
11. tien (válaszként erre: 5. - 55Judit)
ma 12:57
Voltam én is rettentően gyenge ,fáradt és nem találtam az okát.
Húzott vissza az ágy.
Megérkezett az életembe a kiskutyám, onnantól nem volt opcionális,hogy felkelek vagy sem.
Vele menni kellett,ha akartam ,ha nem.
Napról napra erősebb lettem .
Sokat köszönhetek a kis szőrös babámnak 🤗
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:54
És miért táplálkozol így? Főleg ha van egy sejtésed, hogy ez így nem jó...?
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:48
Így nem csoda.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Liliom10)
ma 12:37
Délelőtt egy péksüteményt, vagy pirítóst délben egy nagyon keveset amit főzök délután egy banán vagy csoki. 56 éves vagyok.
7. liliom10 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:29
Leírod, általában mit eszel ? Melyik korosztályba tartozol ?
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Liliom10)
ma 12:19
Nem tudom, szerintem nem eszek rendesen, pár hete érzem ezt.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:16
Vannak erősítő gyakorlatok, és vannak étrendkiegészítők melyeket használnak sportolók és erősen ajánlottak idős korban is az izomtömeg megtartása és erősítése céljából. Ilyen irányba is tájékozódjál.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 80ASIQ)
ma 12:10
Fogynom nem kell, bizony nagy probléma.
3. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:10
Tudod, hogy mitől gyengültél le ? Betegség, sok fekvés, gyógyszerek ?
2. 80ASIQ
ma 12:08
Kevés az infó! Erőltetni kell az edzést! Fogyni is kék, viszont az erőnlét evést követel.. Nehéz probléma!
ma 11:53
Annyira legyengültem fizikálisan, hogy egy ebéd megfőzése is nagyon megvisel. A lábaim nem bírnak el, olyan mintha össze akarnék rogyni. Voltam már vele szakrendelésen, fájdalom és gyulladás gátló tablettát kaptam. Délutánonként használom a futópadom, de csak 10 percet bírok. Mit tehetnék, hogy erősödjek?
További ajánlott fórumok:
- Megcsaltam a párom.. Kivagyok teljesen...
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.