TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Szia!
Igen, szerintem elég nehéz volt:( De igazából a nyelvtani rész sem volt könnyebb:S!De nem akarlak elkeseríteni! Biztosan van akinek nem volt olyan vészes! Gyakorolj sokat! Szia!
Sziasztok!
Milyen volt az októberi telc angol nyelvvizsga? Nagyon nehéz volt a szövegértés?
Előre is köszi
Sziasztok !
3 kérdésem lenne levéllel kapcsolatban:
Feladónak az én címemet írjam (de legalábbis magyarországit )?
Aláírásnak az én nevem szerepeljen vagy kitalált név?
Végül ,hogyan kell e-mailt írni
Igen ez tudom:))) de sajnos én ezt így érzem és igy is lesz:S:S
Elrontottam a fogalmazást összevissza irtam mindent meg kifutottam az időből, eleje nehéz volt
a nyelvtannál (part2-t csak betippelgettem azt sem tudtam mit hová írok mert ott is kifutottam az időből)
Hát örülök ha az 50 pont meglesz, nem hogy a 90:S:
Sziasztok:)
Hát sajnos én már nem reménykedek:S:S
Nekem akkor elszállt mikor kijöttem az írásbeliről.:S
Akinek meglesz annak gratulálok!
Egy segítséget szeretnék kérni:
Ha van 1 TELC-es szóbelim meg egy DExam-os írásbelim akkor a 2 ad egy KOMPLEX bizit???
Aki tud segítsen már, köszönöm előre is:)))
Az augusztusin információt kellett kérni, ara már pontosan nem emlékszem, hogy miről... vagy panaszkodni kellett amiatt, hogy a bérház előtti játszótér helyére parkolót építenek.
Az októberin is ez a két típus volt. Az információkérésnél egy házról kellett érdeklődni, ami Münchenben van.
A panaszkodás pedig arról szólt, hogy nem elég gyors az internet és nem vagy megelégedve a telefonnal és a tévével sem...
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy telc német középfokú utolsó nyelvvizsgákon milyen témájú levelek voltak?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani hogy a három könyv közül melyik hasonlított legjobban az Okt.1-i vizsgára? Mit gondoltok nehéz volt az a vizsga mert én a novemberi megyek és eléggé félek tőle.
Nagy Zsuzsanna - Dr. Tóth László - Telc Angol B2 vizsgafeladatok a középfokú nyelvvizsgához
Angol_nyelvvizsga_gyakorlofeladatok, _Budapest, Akad. _K. , _2008
Telc Vizsgafelkészítő könyv
Kicsit megnyugodtam, koszonom laura00 es luna19
:)
Pl. a címzésnél egy sorba írsz, az zsugorítás.
Piroska Nagy
Budapest
Kiss Miksa Straße 14.
H-1542
pl. ezt nem 4 sorba írtad, hanem 2-be
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?