TELC középfokú nyelvvizsga (beszélgetés)
Linkeljál csibám be, folyami hajótársaságokat amelyek internet hozzáféréssel rendelkeznek. Szerinted,ha valaki a Rajnán (ez egy folyó) csónakázik a semmi közepén,akkor hol fog netezni? Szerinted a net az születik? Szerinted,ha egy hajó 8 országot érint,akkor mind a 8 országban műholdas internetre fizet elő?
Ha ismersz ismersz ilyen társaságot az állítólag diplomás barátnőddel,kinek 85-re végződik a nick neve,akkor linkelj nekem,mert már fel is hívom és visszamondom a mostani szerződésem.
Na tempó csibém,tempó! Keresd!
Nem szívem,mert a hajókon nincsen internet!
Ez a válasz arita85 IQ bajnok barátnődnek is szól.
Azt kellene írnod, hogy "A nyelvvizsgámat és ezzel egy időben a (xy) diplomámat várhatóan a jövő héten tudom átvenni."
A szóbeli meghallgatásra kiderül az eredmény is...
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni angol B2 szóbelire milyen könyvből készüljek?
Szia!
Én pénteken voltam bent, ahol én vizsgáztam.
Nekem hétfőre ígérték...meg, hogy küldenek levelet is előtte.
Sziasztok!
Ha még van itt köztetek olyan aki októberben vizsgázott és csak a fele sikerült a vizsgának, nem tudja, hogy részbizonyítványt át lehet-e már venni? Honlapon dec.8-at írtak, de még e-mailt nem kaptam. Köszi a válaszokat.
Nekem már megnyitották,igaz külön kérvénnyel,mert megyek külföldre és nem mostanában jövök haza. Én csak szóbeliztem a diplomámhoz: 25,19,19, 41!
:-)
sziasztok!
német telc b2-re készülök...
Megvan valakinek a test-und übungsbuch telc2 esetleg,vagy valamilyen más ehhez a vizsgához kapcsolódó anyag,amit eltud küldeni? .sokat segitene
elöre is köszönöm...
Gratulálok Arita! :-) A sikeres vizsga minden más véleményt felülír!
Ezeket a statisztikákat nem találtam azóta sem....ha valaki megtalálta írjon....
További ajánlott fórumok:
- ECL középfokú nyelvvizsga
- Az iskolai nyelvtanulás elég a középfokú nyelvvizsga letételéhez?
- Melyik angol középfokú nyelvvizsga könnyebb: Euro, TELC vagy ECL?
- Mennyi idő alatt lehet felkészülni a TELC középfokú nyelvvizsgára?
- Telc - középfokú német nyelvvizsga
- TELC középfokú szóbeli nyelvvizsgádon milyen témakörökről kellett beszélgetni?