Tejfog felnőtteknél (beszélgetés)
Elég fiatal vagy. Érdemes szerintem megpróbálni a fogszabályozást, ha megoldható. De valószínűleg akkor is meg kell műteni. Ambulánsan megoldható.
Keress egy olyan fogászatot, ahol egy helyben van fogszabályozás és szájsebészet.
Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mi lenne a legjobb megoldás. A saját fognál nincs jobb, ezért húz a szívem a rugós módszer felé, de akkor ebben az esetben is fenn áll a lehetősége annak, hogy nem jön elő a fog, hiába vártam rá évekig?
Implantátummal az a bajom, hogy egyrészt műfog, másrészt óriási belőlük a kínálat, van 70 000 Ft-tól több százezerig.
Szia!
Én 24 éves voltam mikor kiesett a tejfogam.Éveken keresztül mozgott de csak későre esett ki.Nekem is szemfog volt.Azóta már van másik helyette:-)) Vagyis doki csinálta:-))
Sziasztok!
Sajnos van 2 tejfogam (szemfog), pedig felnőtt vagyok. A végleges fogcsíra benn van az ínyemben. Volt már valaki hasonló helyzetben, és ki hogyan oldotta meg azt?
Implantátum, fogszabályzó...?
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- A felnőttek világa
- Csinálnak valahol felnőtteknek anyagcsere genetika vizsgálatot?