Tegnap szörnyű dolgot láttam a temetőben (beszélgetés)
Sajnos vannak ilyen úgymond -állatok-, akiknek szerintem nincs is szívük. Én a cicámmal jártam így. Átment a szomszédba és nem tudott már vissza jönni a hívásomra. Csak egy keserves vonyítást hallottam, de mire beengedett a szomszéd néni, már nem tudtam megmenteni a cicámat. A fia eltüntette és csak nézett rám, hogy mit is akarok én.Egyedül a véres gereblyét láttam, mert a cicát is eldugta addig valahová.
Ezeket nem is lehet embereknek nevezni, akik így bánnak az állatokkal!
Pont az lesz az eszébe hogy felvegye telefonnal az esetet... Egyébként is nem látta csak hallotta.. :(
Én abszolút leblokkoltam volna... Imádom a kutyám, szinte már családtag, és ha valaki bántaná, biztos nekimennék...
Szomorú az ilyen, és szomorú hogy egyre több a felelőtlen gazdi...
Én egy macskát találtam a lakóépület előtt, aranyos volt, csengettyű a nyakában. Arra jött egy fiatal pár, felvették, hazavitték, és kiírták, hogy találtak egy cicát, és hol hol vehetik át az igazi gazdái..
Szörnyű hogy ennyire nem törődnek az állatokkal egyes emberek... Majd rájönnek mikor velük se fog törődni senki sem...
Igen, ha teszel valamit megnyugszol kicsit... :(
Rémes az egész.
ÁÁÁ...miért nem jelentettétek föl állatínzásért:(
Volt 1 szomszédom aki kínozta a kutyáját, de egyszer elkaptam az utcán, és megmondtam neki, ha még 1x meghallom, hogy nyüszít a kutya, elintézem a sorsát.
Inkább elitette a sintérekkel másnap.
Te jó ég mennyi állat él köztünk.
Jelentsd fel....azt hiszem én hátbavágtam volna lapáttal , amilyen marha vagyok....Minimum leköptem volna...és az a sok ember csak nézte, gratulálok.
Cinkosok közt bűnös , aki néma!!
Mindenki bűnös , aki ott volt.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan szörnyű Pesten vezetni?
- Félek, hogy egy kis barátnőm, akit innen a hoxáról ismerek, valami szörnyűséget próbál elkövetni maga ellen. Hogy előzhetném meg?
- ....Te otthon tárolnád szeretted hamvait? Vagy inkább a temetőben a helye?....
- Volt már valaki terheléses cukor vizsgálaton? Nagyon szörnyű? Kedden megyek és eléggé parázok!
- Megemlékezés Zámbó Jimmyre a csepeli temetőben Január 26-án szombaton, 13 órakor
- Budapesti temetőben hogyan lehet megtalálni valakit?