Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tegnap szörnyű dolgot láttam a temetőben fórum

Tegnap szörnyű dolgot láttam a temetőben (beszélgetés)

1 2
12. encifinci (válaszként erre: 1. - 5181a192ee)
2011. nov. 1. 08:48
Őt kellett volna lapáttal agyonütni:S
2011. nov. 1. 08:45

Sajnos vannak ilyen úgymond -állatok-, akiknek szerintem nincs is szívük. Én a cicámmal jártam így. Átment a szomszédba és nem tudott már vissza jönni a hívásomra. Csak egy keserves vonyítást hallottam, de mire beengedett a szomszéd néni, már nem tudtam megmenteni a cicámat. A fia eltüntette és csak nézett rám, hogy mit is akarok én.Egyedül a véres gereblyét láttam, mert a cicát is eldugta addig valahová.

Ezeket nem is lehet embereknek nevezni, akik így bánnak az állatokkal!

10. Ageeca
2011. nov. 1. 08:42

Pont az lesz az eszébe hogy felvegye telefonnal az esetet... Egyébként is nem látta csak hallotta.. :(

Én abszolút leblokkoltam volna... Imádom a kutyám, szinte már családtag, és ha valaki bántaná, biztos nekimennék...

Szomorú az ilyen, és szomorú hogy egyre több a felelőtlen gazdi...

Én egy macskát találtam a lakóépület előtt, aranyos volt, csengettyű a nyakában. Arra jött egy fiatal pár, felvették, hazavitték, és kiírták, hogy találtak egy cicát, és hol hol vehetik át az igazi gazdái..

Szörnyű hogy ennyire nem törődnek az állatokkal egyes emberek... Majd rájönnek mikor velük se fog törődni senki sem...

9. f1fee9d062 (válaszként erre: 1. - 5181a192ee)

Igen, ha teszel valamit megnyugszol kicsit... :(

Rémes az egész.

8. 5181a192ee (válaszként erre: 3. - Bnedora)
Nem jelentettem be a tementezesi vallalatnak mert az temetkezesi vallalkozo csapta agyon a kutyat,es felvenni nemtudtam mert nemvolt nalam telefon rendorsegre nemehetek mert itt szlovakiaban csak kinevetnek hogy ilyennel allok oda ostoba emberek vannak itt szlovakian
7. 0245e2b239 (válaszként erre: 1. - 5181a192ee)
2011. nov. 1. 08:41

ÁÁÁ...miért nem jelentettétek föl állatínzásért:(

Volt 1 szomszédom aki kínozta a kutyáját, de egyszer elkaptam az utcán, és megmondtam neki, ha még 1x meghallom, hogy nyüszít a kutya, elintézem a sorsát.

Inkább elitette a sintérekkel másnap.

6. Trinitas (válaszként erre: 1. - 5181a192ee)
2011. nov. 1. 08:41
Úristen :,(((((((((( Én lehet neki estem volna a lapátjával, de minimum feljelentem!!!!!
5. f1e23b97ee (válaszként erre: 1. - 5181a192ee)
2011. nov. 1. 08:40
Magamat ismerve biztos odamentem volna ehhez az emberhez és revansot vettem volna...
2011. nov. 1. 08:39

Te jó ég mennyi állat él köztünk.

Jelentsd fel....azt hiszem én hátbavágtam volna lapáttal , amilyen marha vagyok....Minimum leköptem volna...és az a sok ember csak nézte, gratulálok.

Cinkosok közt bűnös , aki néma!!

Mindenki bűnös , aki ott volt.

2011. nov. 1. 08:38
Miért nem jelented fel? Én nemcsak ráordítottam volna, hanem igencsak megkapta volna a magáét. Jelents be a temetkezési vállalat vezetőségének. Csinálj belőle balhét. Felvetted a jelenetet?
2011. nov. 1. 08:38
Nem jelezted az esetet a temetőgondnokságon????
2011. nov. 1. 08:35
Tegnap delkorul voltunk parommal kint a temetobe es volt ott egy kozepes meretu kutyuska olyan eletvidam volt kergette a mehecsket nagyon aranyosnak tunt de felt az emberektol nemert senkihez se kozel menni.Meglatta a temetkezesi valalkozo aki epp kint volt a temetoben es elkezte kergetni a kutyust a sirok kozott,mint valami idiota,montam paromnak hogy ugyse kapja el mert a kutya okosabb mint az ember.De ketten bekeritettek es elkezte lapattal csapdosni a kutyat de nem lattam csak egy vonyitasra lettem figyelmes mire odaertem az ember agyoncsapta a kutyat lapattal es mindenki csak nezte mint valami idiota senki nemszolt semmit En raordibaltam arra az idiotara de akkor mar a kutyus nemmozdult.Hibasnak erzem magam hogy nemertem hamarabb oda mer megtudtam volna menteni az eletet :( S mostis a kutyus jar a fejembe minden pillanatban Arra gondolok hogy ha az en kutyusom szokott volna ki es o lett volna a temetobe es agyoncsapja.Egesz nap reszkettem nembirtam megnyugodni hogy lehet igy egy eletet elvenni egy vidam kutyustol.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook