Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van! (beszélgetős fórum)
Én nem vagyok babonás és nem is igen hittem az ilyesmiben, de aztán el kellett gondolkodnom a dolgon. Édesanyámtól kaptam egy nagyon szép falitükröt kb. 25 éve. Ebédeltünk a konyhában, amikor a tükör magától szétpattant - a falon millió darabra. Én is hallottam ezt a dolgot a tükörről, meg a halálról, de elhessegettem magamtól aztán néhány nap múlva meghalt az anyukám.
De mondok Nektek még valamit. Egyszer azt olvastam valahol, hogyha álmodban megjelenik a halott barátnőd - halált jelent. Aztán ez nálunk sorra bejött. Barátnőmmel álmodtam és meghalt valaki, de komolyan. Amikor anyukám meghalt nem jött (ez a tükör dolog volt csak). Aztán egy pár nap múlva megint álmodtam vele. Mondtam Neki: elkéstél, már miért jöttél! És egy hét múlva meghalt Apósom!
Szerencsére azóta nem volt semmi.
Durva nem?
MEg még azt is mondják, ha Valaki összesöpri 7 órán belül, akkor annyi év szerencsétlenség lesz, ahány darabra törik...
Szóval tényleg ott kell hagyni 7 órán át érintetlenül!!
Egyébként köztudott, hogy a halál "angyala": a BAGOLY, ha megjelenik Valaki portáján, úgymond, vagy ha foggal álmodik Valaki...
Ez esetben ha az álmunkban fáj a foggal való álom, akkor közeli hozzánktartozó fog elmenni, ha nem fáj, akkor távoli rokon...
SENKI NEM HAL MEG!!
Ott kell hagyni 7 órán át, akkor csak 7 óra szerencsétlenség ér, de ha összesörpröd 7 órán belül, akkor 7 év lesz a szerencsétlenség...
Nekem nemrég összetört a fürdőmben egy tükör, én is otthagytam 7 órán át, olyan helyen is volt, hogy nem zavart, mert ez egy felakasztott közepes nagyságú póttükör volt...
Semmi különös, és szokatlan dolog nem történt azóta, de ezet most gyorsan lekopogom...
en az eskuvom reggelem tortem el egy tukrot. azt mondtak ez nem jo jel mert meg fog csalni a felesegem.
bejott .... :S
További ajánlott fórumok:
- Jó-e a 3 gyerek egy családban a mai világban?
- Idősen, betegen családban vagy otthonban képzeled a jövődet?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Indigó gyerek a családban
- Ha a családban haláleset történik, akkor a kutya ezt megérzi?
- Ha a családban haláleset történt, miért kérik hogy volt-e életbiztosítása? Adózni kell utána? Ha nem vallom be, akkor mi történik?