Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján? (beszélgetés)
Úristen lányok!Ébresztőőőő!
Ne női aggyal gondolkodjatok!A pasik nem vágynak ilyen szarságokra!Én Nőként lekarmolnám magam,ha Férfi ilyet adna,nem,hogy Ők?!?!
nekem személy szerint jól esik ha a páromnak eszébe jut valentin napkor és hoz egy szál virágot.
Valljuk be, ha alkalmakhoz kötjük ha nem a kedveskedés mindig jó érzéssel tölt el.
Ha máskor nem, hát miért ne valentin napkor?!
Ennyi erővel ne ünnepeljük a karácsonyt, a húsvétot, ne adjunk a gyereknek semmit gyereknapkor stb....
Leírták hogy az ilyen véleményeket kéretik megtartani magadnak!!!!
Aki nem tartja a Valentint az nem tartja, amúgy mi sem, csak próbálok segíteni...
Lhete hogy nyálas, de szerintem egy válogatás CD amit te csinálsz jó ötlet lehet.
Olyan számokból amit szerettek.
szia, én anno, mielőtt összeköltöztünk és már több éve jártunk a párommal, akkor készítettem egy fotóalbumot, amiben olyan képek voltak, amik csak rólunk szóltak, és minden kép alá kerestem egy hozzá illő idézetet.
ugyanezt készítettem el naptár formában legutóbb, ahol minden képet úgy raktam, hogy jobb oldalon ő volt én voltam a bal oldalon és közötte voltak a hónapok, minden hónapra volt kettő kép.
Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy csak tényleges ajándékötleteket írjatok.. A "semmit" és a "nem ünnepeljük a Valentin-napot" meg a "kösd be magad egy masnival" véleményeket máár olvastam/ olvastuk párszor...
A szerkesztőket pedig szeretném megkérni, hogy ne vonják össze a 2 témát, mert a másik ötletelő fórumnak a fele offolás.
Tehát a lényeg: 2 éve vagyunk együtt, de még nem élünk együtt.. Kreatív ötletek is jöhetnek, sőt talán azok elsősorban :)
Elég hosszú monológ lett, de előre is köszönöm a segítségeteket.
Már bocsánat de ez elég hülye hasonlat, nem tudom, te kit mivel ajándékozol meg az általad említett napokon...
Nem is arról volt szó hogy mit teszel mondjuk a Függetlenség napján...
Mi nem szeretjük ezeket a giccses, piros-rózsás-szíves vackokat amiket ilyenkor az emberekre rásóznak a kereskedők. Párom csokit vett nekem, én sütit sütöttem neki... de hát nem is ez lesz a lényeg. :))
Hétköznap, vagy túlórázós hétvégéken igazából "csak" dugni van idő, de ma szabaddá tettük az egész estét, és igazán szeretkezni fogunk. Olyan különlegesen romantikusan... rendesen megadva a módját, megszeretgetem az összes porcikáját! Hogy érezze, még mindig rajongva imádom külön-külön az összes szőrszálát is! :D
Ezt fogom elénekelni a kedvesemnek:
Tegnap, mikor megismertelek,
Rögtön tudtam, jó lesz majd veled.
Éreztem, amikor megláttalak,
Hogy soha sem rúgnám szét az arcodat.
A vesédet verném le soha,
Nem hívnálak úgy, hogy büdös szuka,
Én sohasem tudnálak megbántani,
És nem tudnám benned a kést megmártani.
Az érzelem számomra fontos dolog,
Érzem például, ha éhes vagyok.
És azt, hogy nekem esténként valami jár.
Szerelmem, szerelmem, kellesz nekem.
Nagyon vigyázz, nehogy bajod legyen!
Élni jó, hát jegyezd meg, hol a határ!
Hogy hol a határ.
Remélem, hogy hozzám hű leszel,
És nem beszélgetsz most már senkivel.
Ha nem néz rád senki és nem tapogat
Én sohasem harapom át a torkodat
Az érzelem számomra fontos dolog,
Érzem például, ha nyűgös vagyok,
Ha valaki tapló és nem tudja, mi a szabály.
A Klárit is csak azért ütöttem le,
Mikor hozzánk jött vendégségbe,
Mert túl halkan köszönt, és bevallom, nekem ez fáj.
Nekem ez fáj.
Bevallom, nekem ez fáj.
Nekem ez fáj.
Én páros masszázst fizettem be a páromnak Valentin napra zuglóban.
Szerintem ez a tuti romantikus...
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi történt életed legszebb Valentin napján?:)
- Mivel ajándékoznál meg Valentin-napra egy pasit, akivel még nem jársz, de valami alakul köztetek?
- Nincs pénzem, de február 13-án van az évfordulónk, másnap meg Valentin nap. Mit ajándékozzak a páromnak? Nincs ötletem