Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján? (beszélgetés)
Jó lesssz.
Én is kérek bombomt.
Jó mulatást:)
Na, így kell ezt csinálni.
:)
Megmondtam neki, hogy elvihet wellness hétvégére!
:-))))
Megmondtam neki, hogy elvihet vacsorázni....meg persze a fazon.
:P
Igazad van. Pontosan igy van. Ez is csak olyan mint a többi. Ráadásul Bálint nap..
A rendszerváltás előtt nem volt ilyen. Jött a nayg kapitalizmus, vele együtt a sok idiótaság.
Hát de mért kapnak rózsaszín szives mütyűröket? :-O Ez nem az ünnep hibája,hanem a fantáziátlan partneré,aki ráadásul nem is ismeri a párja ízlését..
Lehet finom csokit,vagy szép cserepes virágot venni,vagy pezsgőt..mittudomén,ezerféle akármit.
Enegem lehet így meglepni: egy csoki, egy sör (körtés)...
De szerintem a vacsi-pancsi-szex triád egy kicsit elcsépelődött nálunk. Amúgy hétvégén tartjuk.
szerintem én kapok majd egy szál virágot, én pedig veszek a férjemnek egy üveg sört meg a kedvenc Milka csokiját...de azért normálisnak gondolom magamat, magunkat :D
rohadtul nem vagyunk rózsaszín tüncimünci páros, de azért - a spontán figyelmességek mellett, mint pl. a tegnap esti masszírozás, amit kaptam :) - jól tud esni az ilyesmi, főleg ha amúgy sz@r passzban vagyok. ez még csak nem gáz :)))
(mindenesetre nem fogok szívecske alakú fazonírt csinálni, spin...:D)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi történt életed legszebb Valentin napján?:)
- Mivel ajándékoznál meg Valentin-napra egy pasit, akivel még nem jársz, de valami alakul köztetek?
- Nincs pénzem, de február 13-án van az évfordulónk, másnap meg Valentin nap. Mit ajándékozzak a páromnak? Nincs ötletem