Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján? (beszélgetés)
Már ez is csak üzlet!!!! :-( Nem szeretem!!
Nekem ráadásúl aznap van a születésnapom. De nemigazán tartjuk egyiket sem!
van ilyen háztartási bolt pl, de sztem Tescoban is van bár abban nem vagyok biztos
de ha nincs szaggató, csinálj egy sablont papírból és végd körbe késsel a tésztát...ez időigényes, de ha nem kell sokat csinálni, nem vészes:)
Nem 1 romantikus alkat. Sajnos.
A masszázst meg kimondottan utálja.
Nehéz eset....
minek ez a kreált ünnep, lányok! Bármelyik nap nem lehet meglepni a párotok ajándékkal? Miért kell ezért "ellopni" egy idegen ország, hülyes szokását. Már bocsánat!
Nekem azon a napon van a szülinapom és megőrülök a sok rózsaszín+ piros szivecskétől! Fúj, annyira giccses.
Én kerek tortaformában sütöm ki,a tetejére málnábol teszek ki egy szivet,arra pedig csinálok egy zselatinos málnás "fedést" :)
A krém pedi turos-málnás :))
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Mi történt életed legszebb Valentin napján?:)
- Mivel ajándékoznál meg Valentin-napra egy pasit, akivel még nem jársz, de valami alakul köztetek?
- Nincs pénzem, de február 13-án van az évfordulónk, másnap meg Valentin nap. Mit ajándékozzak a páromnak? Nincs ötletem