Te mit tennél, ha kapnál egy névtelen üzenetet, hogy a párod megcsalt? (beszélgetés)
... de talán még szánni sem, csak ennyit:
SZEGÉNY!!!
Minket is hívogattak egyszer- ha én vettem fel rögtön letették.
Egyszer mi történt?
A férjem vette fel és közölték vele: Nézzen a felesége után!!!
Mivel az illető nem mondta meg ki Ő, meg egyébként is....
A párom nem foglalkozott vele... csak nevetett rajta.
Aki ilyet tesz, csak szánni tudom.
Szerintetek?!
Szitu.
A férjemet felhívta egy pasi. Szia Évi. Elment már a Zoli tudunk beszélni? Fogalmam nincs hogy ki és miért tette, de azt gondolom hogy valaki nem érte el a célját a férjemnél, és így akart alám
tenni
Nem adok névtelen levelekre.
Vagy látom a saját szememmel, v. nem érdekel.
Még csak szóra sem méltatom az ilyet.
azt csinalnam, amit erzek
ha hiszek neki, akkor hinnek tovabbra is
ha meg nem, megette a franc az egeszet
Mit tennék? Hát a legegyszerűbbet, amit csak tehet az ember: megkérdezném a kedves páromat, hogy mi igaz ebből.
Mi 26 éve együtt vagyunk, a legapróbb rezzenéséből is tudnám hogy igazat regél-e avagy "csúsztat"...amúgy meg val. színüleg megérteném, ha ennyi év után egy kis változatosságra vágyik szerencsétlen.
Kövezzenek meg érte nyugodtan, de akkor is így van. :)
:)))
Ennyi év távlatából gondolom már vicces:)
Egy lehetséges variáció: ... nah, az az a lány, akivel a párod megcsal! :o(((( Iiiiigen, elég tipikus, hogy a szerető így adja a nej tudtára, hogy mi újság, mert ugye Ő is csak magának szeretné a párod.
(Annak idején, még ifjú korunkban mi is csináltunk ilyent a barátnőmmel, nem vagyok rá büszke, de megtörtént. Akkor még levélben írtuk meg, mint jóakarók. De a postás a pasi barátja volt, így Ő kapta meg a levelet.) Több mint 20 éve volt, tehát ne tessék sárral dobálni...
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Túl lehet lenni azon, ha megcsaltak?
- Milyen üzenetet kaptál és mikor?
- Te mit tennél, ha megtudnád, hogy 3 hónapig megcsalt a férjed, de most már nem teszi, ráadásul egy volt osztálytársnőddel?
- Kiderült, hogy megcsalt a szeretőm!
- A megcsalt fél megbocsájt, de nem felejt soha!!