Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka? (beszélgetés)
Teljesen igazad van,ebből már nem lehetne őszinte barátság és neked meg önkínzás lenne minden vele töltöt perc.
Ezért hiányzik az én baráti körömből is VALAKI!Pedig jókat tudnánk beszélgetni,nagyon egy hullámhosszon vagyunk gondolkodásban.De a történtek után már nem lehetne elfogulatlanul nézni a másikra.
Inkább távol tartom magam a tűztől,minthogy megégessem magam.Itt úgyis én lenék a szenvedő alany.Ott meg Te.
szerelem megvan,,hűség is,bízalom is
igényelt szabadság nem volt meg:-(és ezt én basztam el
20 éve.
Titok: minden probléma nyílt, őszinte megbeszélése és orvoslása, szerelem (ébrentartása), bizalom, hűség, kompromisszumok, igényelt szabadság megadása mindkét részről.
Talán tömören ennyi.:))
Azt hiszem, Te leginkább ahhoz szeretnél tanácsot, hogy hogy lehetsz 100 %-ig biztos benne, hogy a lány nem hagy ott...ezt szerintem nincs olyan tanács, sem tett, ami biztosítani tudja...Viszont paradox módon az esélyeid is azzal növeled és egyben magadnak is a legjobbat teszed, ha lélekben egy kicsit "el tudod engedni".
Tudod szokták mondani, ha egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik, de ha meredten nézed a zárt ajtót, sose lépsz be a másik nyitott ajtón...(ezzel nem feltétlen arra utalok, hogy más lány is van a világon, ((de ez is igaz)).
ugyan ugy tartsam vele a kapcsolatot vagy ne
ha vége lenne
szia Lewis,
beleolvastam, szerintem a többiek a másik fórumon tök jó tanácsokat adtak, csak csatlakozni tudok.
Ha valakit "meg akarsz tartani", csak lazán. Ha rágörcsölsz,és szorongatod, hogy mindenáron szeressen, el fog menekülni. Ha inkább arra koncentrálsz, hogy magadat szereted és kellemes érzéseket közvetítessz, mert jól érzed magad a bőrödben, egyre kívánatosabb lesz a közelséged, társaságod, mert jól érzi magát a másik melletted...ez persze egy folyamat...szurkolok, hogy érezz rá!!
sziasztok!
Én a párommal már 8-dik éve vagyok együtt. Most várjuk a második gyermekünket,és nagyon boldogok vagyunk együtt.Nem házasodtunk össze,nem tartjuk fontosnak,egy papír nem jelent boldogságot.És hogy mi a titka,bizalom,szeretet és a barátság,bármit meg tudunk beszélni egymással.
Mi lassan 4 hónapja (26-án) :)
Az asztrológusom szerint Ő az a fiú akire mindíg vártam... :D
Nem tudom igaza lesz-e... De eddig mindíg bejött amit mondot... :D
szia lewis,bocs h. nem jelentkeztem, de másik fórumon láttam, h. már adtak tanácsot, azt hittem, ide nem fogsz visszatérni....
3,5 év. Nálunk a titok? Megtalálni a megfelelő alanyt( ez az első), ezt az Égben intézik, én annó felterjesztettem a kérvényt, és elintézték:-)
Második: kedvesség, odaadás, humor, türelem, bizalom..ilyesmik. Szeretettel, vidámsággal a morcos medvét is elő lehet csalogatni a barlangból. Követelőzésektől, számonkérésektől még egy báránylelkű férfi is fejvesztve menekül...azt hiszem...
További ajánlott fórumok:
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Csak őszintén: a jelenlegi pároddal a legjobb az ágyban?
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?
- Felmondanád a bérelt lakást, ha már féléve a pároddal élnél együtt?
- Ki, hol ismerkedett meg a jelenlegi párjával, és mióta vagytok együtt?
- Mit tennél, ha megtudnád, hogy akit szeretsz (nem vagytok együtt), azt a jelenlegi párja csak kihasználja?