Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka? (beszélgetés)
1éve és 2hónapja..nagyon fontos a változatosság,hogy ne váljon 1hangúvá a kapcsolat.főleg intim téren...az emeberek szerintem még mindig elég ösztönlények,és ha a hálószobában minen ok,akkor nem fog egyik fél sem félremenni.emelett természetesen még fontos a sok beszélgetés,és a másik tiszteletben tartása(ne legyen hiszti,ha pl:a fiú csak a haverjaival akar egy sörözős estét,és ő se nehezteljen,ha én csak a bnőimmel akarok lenni)
mi a véleményetek a párotok lány barátairól??
2 év 6 hónap és 4 nap...
a mi kapcsolatunkban megvan az a plusz hogy egyformán szeretjük a másikat és megegyezik az értékrendünk, innentől kezdve még nézeteltérések sincsenek. Ez a legfontosabb...
Már 1éve 3hónapja és 6napja
Hűség
Bizalom: ne féltékenykedjünk, ne tiltsunk meg dolgokat, ne tartsuk pórázon
Őszinteség: beszéljünk meg mindent, kérdezzünk a napjáról, a gondolatait tudjuk meg, kérjük ki a véleményét
Kitartás: ha valamibe bele kezd az egyik akkor álljunk mellé, segítsük, kérjük ki vagy adjunk tanácsot egymásnak, együtt csináljunk minden végig, mer úgy sokkal könnyebb megbírkózni az akadályokkal
Szeressük egymást
Mi idén leszünk 13 éve együtt április 6.-án!
A titok? megmaradni olyannak amilyen mindig voltál, tartsd meg a lángot benne apró trükkökkel és varázsold el minden nap!
Legyen miért szeretni....
Mint ahogy nincs tartós tej,csak a csomagolás ,meg az emberi beavatkozás miatt,mint ahogy nincs tartós hús,csak ha fagyasztóba teszed,nincsenek tartós érzelmek sem,vagy állandók.
Nem tudom ,miért kellene lefagyasztani magunkat?:)))
Azt nem tudom.
De nem is érdekel,inkább az ,hogy jó legyen az a kapcsolat,ameddig tart.
További ajánlott fórumok:
- Ha már nem alszol együtt a pároddal, akkor az jelentheti a kapcsolat végét?
- Csak őszintén: a jelenlegi pároddal a legjobb az ágyban?
- Létezhet olyan, hogy egy párkapcsolatban nem szereted a másikat szerelemmel és mégis boldogak vagytok együtt?
- Felmondanád a bérelt lakást, ha már féléve a pároddal élnél együtt?
- Ki, hol ismerkedett meg a jelenlegi párjával, és mióta vagytok együtt?
- Mit tennél, ha megtudnád, hogy akit szeretsz (nem vagytok együtt), azt a jelenlegi párja csak kihasználja?