Te miben hiszel? (beszélgetés)
Abban,hogy Valaki fentről irányítja a sorsunkat.
Hogy nem minden ember gonosz.
Egy Magasabb Intelligencia létezésében nah meg a szeretetben :)
Hogy magunk irányítjuk az életünket.
Ha valamit el szeretnénk érni az életünkben, tegyünk érte! És ez mind akarat kérdése.
Egymás iránti tolerancia és szeretetben!
A kitartásban és az akaratban.
Az őszinteségben és a szeretetben (még mindig...) E nélkül nem lehet..!
A megérzéseimben a nyíltságban.
Abban, hogy még sok csodálatos dolgot fogok átélni az életemben!
sajat magamban ha szabad ilyet mondani de manapsag mar az is ketseges
Illetve, hogy mások is ezt tegyék irányomban és akkor elérem a tökéletes boldogságot.
Sok mindenben lehet hinni!
De szerintem a legfontosabb hogy kellőképpen higyjünk önmagunkban!
Csak ugyanezt még egyszer és még 1111-szer!
1x azt álmodtam, hogy üldöz egy medve. Felkapaszkodtam 1 utamba kerülő fába, már majdnem elértem a tetejét, amikor elkapta a bokámat. Hirtelen felugrottam az ágyból, teljesen le voltam izzadva és mintha éreztem volna a bokám körül még az érintését. Érintés? Talán szorítás. :-)
Én még a szellemekben is hiszek. Te?
Hah az álmok, mennyi verziót hallottam már. Bár tény az, hogy a dimenzióugrásban hiszek igazán, ha annyira eleven az álmod. Nekem volt ilyen az utóbbi fél évben kétszer... Majdnem belepusztultam, mert írtó erős érzelmi sokk volt.
Nemtom, hogy az állatok mit jelképeznek az álmainkban. De ha elfolytom magamban, akkor miért nem csinál semmit?
Lehet, hogy az álmunkban megjelenő állatok vagy akármik képviselik azt, amit elfojtunk magunkban, vagy amik lenni szeretnénk. De ez már így elég belemagyarázós. Bár az okosok azt mondják az álmok a tudatalattinkból jönnek. De szerintem ők sem tudnak semmit csak találgatnak
Ha olvastad azt az írást, az én farkasom így néz ki, csak mély vörös :), még a szeme is ilyen szúrós, bár meleg barna... kicsit ellentmondásos ez így, de ilyen :).
Ez csak elmélkedés volt...
Nem tudok jól írni, de azért köszi :). Amúgy ihletem sem van sokszor, de tegnap, ahogy végigjöttem azon az úton, eljátszottam a gondolattal :).
az nem baj én sem, de mindig jó hasonszőrűekkel beszélgetni. Néha ha van időm a neten szoktam mindenféléről olvasgatni. Majd utánanézek jobban. Beleolvastam a naplódban nagyon tetszett. Főleg az, amelyben leírtad hogyan követett az árnyék. Ahogyan leírtad az egész hangulatát teljesen odaképzeltem magam. Nem gondolkodtál még azon, hogy írj?
Nugodtan, akár priviben is.
Én csípem az ilyen ezós dolgokat. Nem baj, ha kérdezel, bár nem vagyok profi ebben sajnos.
Ne haragudj, hogy ennyit faggatlak a dologról, de ez engem annyira lázba hoz. A környezetemben nem igazán
hisznek az ilyen dolgokban, és nem tudok erről senkivel sem beszélni anélkül, hogy nem néznének vmi
csodabogárnak.
Valószínű, hogy álmainknak üzenete van. Nyilván a farkas is tesz valamit, ha úgy látja szükség van rá :).
Ezzel én is egyet értek. Bár azért néha elgondolkodom bizonyos dolgokról, hogy miért történhetett így. Mi lett volna, ha másképpen alakul.
Hát azt reméltem, hogy igen. Mármint arra gondolok, hogy tett vagy esetleg "mondott" (ez vad lenne) valamit, amely hordozott üzenetet. Biztos nem véletlen az, hogy egy ilyen állattal álmodtál, és az sem, hogy viszonylag pontosan emlékszel rá. Én el szoktam felejteni, amit álmodok. Aminek megmarad az emléke az biztosan valamilyen jelentőséggel bír.
Ezt nem értem igazán... Kellene valamit csinálnia?
Persze, persze. Én mindent elhiszek. :-D
További ajánlott fórumok: