Te miben hiszel? (beszélgetés)
Én se vallásos, se hívő nem vagyok, de ezt a kettőt meg szokták különböztetni, nem?
Lehetm hogy erre gondolt...
Ez a 2dolog nem zárja ki egymást?Nem vitázni akarok,csak nem nagyon értem.
Hinni?Néha hite vesztettnek érzem magam,mert úgy érzem nincs tovább!De hiszem van valaki,aki egyengeti az útam.........
Én hiszek az emberekben!Lehet ez naívan hangzik de szerintem mindenkinek esélyt kell adni legyen az szimpatikus vagy kevésbé az!hiszem hogy az hogy mindenki maga alakítja sorsát a legtöbb embernek lehetősége van a változtatásra!!!
Nem miben hanem kiben hiszek.
Én teljesen megbízok a páromban. És ez forditva is igaz.
Szerintem ez mindennek az alapja!
Bocsi kihagytam, persze, hogy azt is tartsuk tiszteletben :).
Oké, de az ember szuverén döntési jogát is tartsuk tiszteletben, oké?
Jaj Csajok! Mindenki abban hisz, amiben akar, nem? Valaki Istenben van, aki másban, van aki magában, van aki más Istenségben.
Én speciel magamban, hisz ateista vagyok. Abban hiszek, hogy van eleve egy út, amit végig kell járnia az embernek, ha letér róla bajba kerül és semmi nem jön össze. Ezt is nehéz elhinni, felfogni. Ha visszatér rá az ember, akkor felemelkedik. Lehet ezt is akárhogy hívni, visszatér Istenhez, visszatér az útra... De tartsuk tiszteletben, hogy van aki hisz Istenben vagy valamilyen más Istenségben, van aki meg nem.
Bocsi, én orvosi műhiba miatt pattantam majdnem meg, de ha úgy döntök itt az idő, úgy fogom csinálni hogy ne legyen visszaút.
Ez tuti, és nem vagyok róla lebeszélhető :(
Nem érdemes nekem elhiheted 1999-ig kb 6 szor próbáltam ezt a tömény jó érzést.keményebbnél keményebb dolgokal de mindig visszahoztak ,utoljára a klinikai halálból. és ekkor tudatosult bennem mekkora barom vagyok ...dolgom van még , isten még akar valamit... és tényleg ,rendbejött minden és tényleg boldog vagyok. Neked is menni fog de verd ki a fejedből ezt a hülyeséget!!
Mindig próbálok, de valahogy rendre kicsúszik a kezemből a kapaszkodó... lassan be kell lássam, nincs tovább.
Egyszer már én is majdnem meghaltam, olyan töményen jó érzés volt, azóta is odavágyom.
Nem könnyű a dolog, tudom....de csak van egy valami amibe kapaszkodhatsz!
Nem mi magunk rontjuk el, hanem mások ébresztenek rá szépen lassan arra, hogy nem érdemes sem hinni, sem pedig résztvenni ebben az össznépi bolondokházában.
Pár éve majdnem meghaltam, rá kellett jönnöm, hogy Istennek még terve van velem ,ha rossz dolog történik , nem kesergek és okolok másokat..igaz a mondás minden rosszban van valami jó csak nézőpont kérdése.mindig megállapítom, hogy lehetett volna rosszabb is és örülök,hogy van egy családom akik igazán szeretnek és segítenek a bajban.Csak átmenetileg vagyunk a Földön ne rontsuk el avval azt a kis időt, hogy nem hiszünk senkiben és semmiben!!
Nélkülem Ő se sehova :)... szóval ha én megyek, jön Ő is, akárhova is menjek... legfeljebb tiltakozik kicsit, de biztos nem ennyire gáz máshol...
Miben hiszek! Istenben hiszek. Nem járok templomba, mert én úgy gondolom a Hitem belülről fakad.
Nem bánom, jöhet, csak vissza ne akarjon fordulni ha megtudja::))))
Dehogy hurroglak :), de lenne egy potyautas is... mert a párom nélkül sehova... ugye jöhet Ő is :D? Majd jól nem monjuk meg neki, hogy hova megyünk :).
VÉGRE VALAKI AKI NEM LEHURROG MEG LEIDIÓTÁZ, HANEM CSATLAKOZNA!
GYERE!!!!!!!
Hajrá, megyek veled, itt ne hagyj!
Újabban semmiben és senkiben.
Komolyan fontolgatom a dimenzióváltást már megint....
A reinkarnációban! Remélem majd valami macskaként fogok újjászületni.
Igen , én is az istenben, és h valami dolgunk van a földön amit meg kell oldanunk, mert az előző életünkben nem tudtuk teljesíteni.
Abban,hogy a megszületés SORSszerű és feladatom van a Földön.
Istenben. (nem vagyok vallásos)
Abban hiszek hogy HISZEK!
További ajánlott fórumok: