Te lennél egy életen át szerető? (beszélgetés)
Egy olyan férfi, aki a feleségét csalja, az már eleve rossz.
Mégha el is hagyná a feleségét a "nagy szerelemért", egyszer azt is megunja, s tőle is továbbáll...Egy ilyen férfiban nem lehet megbízni...
Szerintem,ha az az ember igazán szeret téged akkor elhagyja érted a családját.A 6 év az nagyon hosszú idő ahhoz,hogy eldöntse,hogy valóban érdemes-e elhagynia a családját.
A barinőm ugyanebben a helyzetben volt.A férfi 1 év után elhagyta miatta a családját.
Nem ismerem a háttereteket,de szerintem egy hü..eség ennyi időn keresztül mindig csak másodiknak lenni.Lehet mással teljes boldogságban tudnál élni.
Remélem nem voltam sértő!
Ha téged szeretne igazából, akkor lépne.
Imádkozz, ha egyszer házas leszel és gyermeked lesz, akkor ne kerülj ilyen helyzetbe!
"de tudom hogy velük csak muszájból él!és engem szeret"
Ameddig igy fogod fel a dolgokat, addig semmi jót ne várj. Majd ha rájösz, és úgy fogod fel a dolgokat, hogy őket is szereti, de téged is,és sosem fog elválni, majd akkor....
Én is megfizettem az árát(az egész életemmel), hogy hallgattam ilyen szövegekre mint itt a topikban van, akik leakarnak beszélni.
Nem...Nincs értelme.
Van elég férfi a világon, aki egyedül van, s társat keres...Egy egész életre...;D
Amúgy pedig a nős férfiak a legtöbbször azzal kábítják a szeretőjüket, hogy nem jó otthon, nem hál már a feleségével, nem szereti, stb...Ezzel oltják a hiszékeny csajokat, akik sajna el is hiszik..
Ha tényleg nem jó neki otthon, s nem szereti a feleségét, akkor már rég otthagyta volna, akkor is, ha nincs más..Ha meg van más, akit szeret, akkor meg pláne.
Lásd be, csak fecsérled az idődet egy ilyen nőcsábászra!
Van elég magányos férfi a világon, miért kellene neked szeretőnek lenned akárcsak 1 éjszaka erejéig is?!?
Másrészt pedig gondolj bele, ha majd a férjed téged csal mással..Milyen érzés lenne az...
Nős férfitól semmit!
Drága Paulicska!
A hasonló cipő részemről megvan.
A folyamatos szenvedés is a helyzettől. Nem hiszem, hogy ez sokáig tartható. Ha valaki igazán szeret, akkor bármilyen nehéz és áldozattal járó dolog ez, képes kell legyen rá, hogy a szerelmét válassza.
Ha meg nem szeret igazán, akkor mi értelme ennyit szenvedni érte?
Szóval egy életen át én el nem tudnám képzelni.
Ha nagyon jó a kapcsolat, akkor egy idő után túlfeszíti a szeretőség kereteit. Ha pedig nem nagyon jó, akkor belefárad az ember és azért ér véget.
Szerintem.
mondjuk en csak 17 eves voltam :D
de egy bartnom 3 evet aldozott egy pasasra az eletebol.. mondta h nem banja emrt szep volt jo volt, de mondta h orul h vege lett, mert megtalalta igy azt akinek tenyleg o az elso mindig.
ezzel en is igy vagyok, kellett ez a szar elemny h megbecsuljem a baratomat akit nem sokkal utanna ismertem meg :)
foruminditonak: egy kerdes: meg tudnal bizni benne, elvalik, osszekoltoztok? és akkor mondja hjajj atmegyek az asszonyhoz konektrort szerelni, mert hat nem tehetm meg h nem... es tarsai dumak lennenek... meg tudnal benne bizni? vagy hogy teged nem csal meg massal, a volt aszonnyal vag egy ujabb ropogos leanykaval?
Ha azt mondaná, hogy imád otthon lenné és imádja a családját, de kevés neki a szex és így, hogy te vagy nem kell neki fizetni érte, vele lennél???
Sajnos 99 %-ban ez a helyzet.
Sosem voltam szerető, de ismertem igen sok férfit, aki tartott. Azon röhögtek, hogy ki tudja jobban beetetni szeretőt.
Ismerek olyan nőt is, aki már több mint 30 éve szerető. Kb 25 év után akarta a férfi otthagyni "érte" a családját, akkor meg már ő mondta neki, hogy neki így jó. Mikor megkérdeztem miért, a válasza ez volt. 25 éven keresztül titokban találkozgattak, sosem volt közös ünnep, nem is ismeri a hétköznapi énjét. S egyébként is elégedett vele, hogy hozzá még most is illatosan, frissen vasalt ruhába jár. Viszont a felesége mos, főz és takarít utána.
Szóval két oldala van az érmének...
Szia!
Nem akarlak megbántani,de miért jó az neked, hogy másodhegedűs vagy egy kapcsolatban?!
van családja, szereti őket, nem hiába nem akarja otthagyni...bármit is mondhat neked. 6 évet
pazarolsz el az életedből egy pasi miatt, aki soha nem lesz a tiéd!
Nem jártam még hasonló cipőben, nem is szeretnék (ezek a nők, tényleg ne haragudj, de szánalmasak. Mert a feleség helyébe vágysz, pedig sose lehetsz ott)
igazad van!!!
egy férfi lé, ha nem bírja otthon és ráadásul a szerelmét is megtalálta és ráadásul, ha szereti nem hitegeti
egy férfinek max hat hónpaot lehet adni, ha addig nem lé, már nem is fog
Ha el akar szakadni, akkor el is szakad a családjától! Lehet nincs minden rendben, viszont nem is olyan rossz neki, azért ne sajnáld....
Nem voltam még szerető helyzetben ugyan, és nem is leszek, de nekem ennél biztos hogy több kell. Este kihez bújsz? Ha bajod van kit hívsz fel, gondolom nem áll rendelkezésedre mindig...
voltam iylen szituban. 3 honapig. ha szeretne akkor mar reg nem élne ott, mert ha annyira rossz lenne neki mint ahogy allitja mar elotted elvált volna.
99%ban az asszony gyoz. minek valna el, hiszen otthon meg kapja a friss meleg ropog vasalt inget es vacsorat, te me gadod neki a friss ropogos ***-t... huyle lenne elvalni. neharagudj a nyers szavakert, de minel elobb ebredsz fel az alomvilagbol annal jobb.
miert nem keresel valakit akinek te vagy az elso es egyetlen? mondom voltam ebben a szituban, orulten szerelmes voltam mikor kidobtam
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Házas férfi szeretője lenni
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Milyen érzés szeretőnek lenni?
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?