Te lennél egy életen át szerető? (beszélgetés)
A gyereke miatti hianyerzetet teljesen meg tudom erteni, de akkor is tudnia kellene dönteni. VAgy lemond arrol, hogy minden nap a gyerekevel legyen, vagy lemond rolad, mert ezzel tesz tönkre mindenkit maga körül. Egyszerre nem lehet kint is es bent is lenni. (Asszem Karinty...?)
A legjobban teszed, ha megprobalod tudatosan egyre inkabb függetleniteni öt magadtol. Egy idö utan mar azt is el tudod majd kepzelni, hogy van elet nelküle is. (Azelött is volt, nem?) Amugy szurkolok neked, nem egyszerü a helyzeted.
Na pont erről beszéltem az előbb! Végre valaki elmondta ezt élesben is! És felmerte vállalni! Mindig egy új nő /férfi miatt van a válás, sohase csak úgy!(ez bla bla, a gyáva ember nem meri a szemébe mondani a másiknak, hanem még akkor is hablatyol!)
Aki megteszi egyszer annak a másodikat már könnyebb! Rengetegszer megfordul a kocka a volt feleség lesz a szerető!:D (talán a sors fintora???)A kérdés csak az hogy lehet az új nő nem is sejti, vagy már tapasztaltabban csalja meg a pali!:D
lehet,hogy offolok, de el kell nektek mondanom, hogy évesen mentem férjhez az első szerelmemhez, olyan,mint a mesében..20 évesen megszültem gynyrű kislányom..aztán a mesének vége...a férjem egy vesárnai ebéd kzben a hsleves és a rántotths között közölte el akar válni
nem, ne nő miatt mondta ő...de én nyomozni kezdtem és de!!
elváltunk..22 évesen 2 éves kislánnyal egyedül..
aztán megismertem a 2.férjem..2 év együttélés, gyerek válás...
szintén nő....
akkor azt mondtam, nem érdekel, ..visszajárt hozzám a férjem évekig..velem csalta a a volt szeretőt...
aztán elegem lett kirgtam a aszeretői státuszbl is és azta vagyok boldog! harminct éves koromtl 40-ig mindent kihasználtam...
aztán megtaláltam a szerelmet...
Ezzel egyetértek.
De Te is tudod, hogy van ilyen is.
Azt hiszem, rossz helyre címezted.
Én nem állítok senkit választás elé, elfogadom a helyzetet.
Voltam a másik oldalon is, tudom, hogy én is hibás voltam, ha mellettem szeretőt tartottak. Itt mindenki csak hibás lehet, csak a mérték más talán.
Az csak egy uralmi kapcsolat, nem több.
Egy normális házasságban nincs választás elé állítás, zsarolás, egyeduralom.
Tényleg nem:)
Én nem így tennék, de nincs azzal bajom, ha valaki igen. Egy házasságban is hányszor előfordul, hogy választás elé állítják az embert, vagy-vagy alapon. Miért lenne ez más?
Nem kellett te akartad hogy mérlegeljen!
Nem kell elhárítanod a felelősséget, ezt csak a saját lelkiismeretednek akarod bemesélni! Egyébként arra nem válaszoltál mit szólnál hozzá ha most veled tenné meg ua. mint annó a feleségével( esetleg teszi csak még nem tudsz róla!)Akkor a nővel aki a szerető lenne ugyan ilyen elnéző lennél? Egyébként nekem a 9-is páros ebben a témában, és nem akarlak megbántani, csupán beszélgettünk! De ami nyilvánvaló az nyilvánvaló minden csak nézőpont kérdése! Tudod erre van az a mondás: "Ne tégy olyat, amit nem szeretnél hogyha veled tennék!"
És mondom nekem is volt kapcsolatom, már az elején letisztáztuk csak barátság pont a családi állapot miatt! Az én erkölcsi normámba nem fért volna bele hogy szétb..... egy családot! Ennyi! Ez az én saját normám! Mondom még egyszer nem akartalak megbántani!
Nem ilyen formában mondtam,ennél intelligensebben formáltam meg :)
Nem csak neki kellett választani,hanem nekem,nekem nem ment volna szeretőként,így az életem mehetett volna tovább ,mással is ha úgy van.De ezt Ő nem engedte,mert engem akart,azt szerette volna ahogy most is vagyunk.
De ehhez nem kellett a válassz szó,hisz mindketten tudtuk mit szeretnénk: a másikat.
Ennél tisztességesebb nem lehet senki,hisz nem lett senki átvágva,mindenki élheti az életét,a volt feleség is :)
Nem érted a lényeget:)
A szabadságmeghagyásánál nincs döntés elé való állítás.Soha.
Dönthetett volna úgy is, hogy marad a házasságában. Nem azzal kényszerítette, hogy kitálal.
Felnőtt férfiról beszélünk, akinek mérlegelnie kellett.
Megnyugtató:)
Akkor még van reményem, hogy én is az legyek egyszer. Bár, nincs sok időm addig:))
Ahogy kimondtad hogy a szót válassz!! Abban a pillanatban megzsaroltad, és bele avatkoztál!
:)
minden szavaddal egyet értek:)
én is voltam megcsalt feleség, elhsagxyott nő, egyedül nevelő, meg amit akarsz
mindben ott voltam Én is ma már hálás vagyok,hogy így alakult!
40 évesn lettem boldog
Az emberek változnak. Lehet, hogy ami egykor tökéletes volt, és két ember boldogságát biztosította már nem ugyanaz. Ha egyfelé haladnak, úgy gondolom, fenntartható az idill.
Olvastam egy érdekes cikket, ami nem mentség, de talán némiképp magyarázat. A régi házasságok jóval rövidebb ideig tartottak, hiszen a háborúk, betegségek sokakat tettek özveggyé. Ma már létezhet 50-60 éves házasság is, míg régen a 10-20 év is már szép volt. Viszont a házasság alapintézménye nem változott, ezért van talán annyi szerető. Akik félnek lépni, vagy féltik a kényelmüket bármilyen okból, ők így kompenzálnak.
A döntés szabad volt,mint olvashattad.Nem tartottam pisztolyt a fejéhez :)
Felnőtt emberek tudnak döntést hozni.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Házas férfi szeretője lenni
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Milyen érzés szeretőnek lenni?
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?