Te hanyas vagy?... akkor mi félszavakból is értjük egymást! (beszélgetés)
Az elmúlt évek emlékére, rettentően bánom, hogy nem jutottam el a prágai vagy a bécsi GNR koncertre :(
(hanyas vagy? 70-80-as? Akkor tudod :D)
Nálunk ugyanez! De már 2 napja ez megy, és még további 2-3 nap, mire egyáltalán várhatunk valami kis javulást. De hogy akkor is kapunk-e, vagy ismét csak sehol semmi.
Én panelban próbálom túlélni. És te?
Hát akkor belevágunk a lecsóba? Kezdem én:
Q@@@va meleg van itt mifelénk, és még napokon keresztül 35-36 fok lesz. A redőny még mindig lehúzva, nem is fogom, majd csak valamikor d.u. felhúzni, ... ki vagyok mint egy kacsa.
Nem is főztem mást, mint egy kis nyuszinak való levest, minden zöldséget bele, ami a hűtőben volt. Délután nem is akarok mást, mint túlélni...
"Hanyas vagy? Negyvenhetes?" Ez egy idézet Bandótól.
Egyébként azt jelenti, hányas vagy, hányban születtél.
...te disznó? :D
Hatalmas volt :D
Aki még emlékszik Nagy-Bandó műsorára... és azoknak is, akik akkor még meg sem születtek.
Beszélgessünk akár a minden napok eseményei, akár a jövőre vonatkozó tervek, célok, vagy éppen az elmúlt évek emlékei a napi téma. Ami foglalkoztat, ami kérdés, bármi, ami volt-van-lesz.
Mindenki, aki úgy érzi, hogy itt a helye...
További ajánlott fórumok:
- Állatnevek, növénynevek egymást követően, mindig az utolsó szó utolsó betűjével kezdődve.
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Imádom a páromat, együtt lakunk egy éve, de néha az idegeimre megy! Én spórolnék, ő mindig költ, és mostanába nem értjük meg egymást.
- Nem értem miért viselkedik így...azt hittem megértjük egymást...vagy mégsem?