Te hanyas vagy?... akkor mi félszavakból is értjük egymást! (beszélgetés)
Az irodánk ablakában tárolunk egy kis plüss macit, valakitől kaptuk...na ez a macika megtetszett egy ügyfelünknek, aki nem idén barnult egyén.
Azt mondja, adjam neki, mert már olyan régen ott csücsül. Én gonosz, megtagadtam tőle...erre mit mond? Szegény, öreg ember nem érdemli meg? :))
Nem rossz!
Nálunk is voltak telefonbetyárok. Meg szerintem vannak is. A legjobb esetet a fodrásznőm mesélte, akinek a vezetékneve: Kiss. Két lányuk is másik városban tanult, az egyik északra tőlünk, a másik délre,... szóval amikor éjfélkor csörgött a telefonja, csak felkelt, és felvette: egy hang beleszólt: Kiss lakás? Igen, az! Cseréljék nagyobbra!!!
Nálunk is elment az áram egy kis időre, pedig azért panelban az nem igazán szokás. De néhány perc múlva vissza is jött...
Még dolgoztam, mikor egy nyári délután olyan fekete felhő jött nyugat felől, festeni sem lehetett volna feketébbet. Éppen megérkezett az egyik ügyfelem, mondom neki: jöjjön gyorsan, mert akkora vihar jön, hogy az marad meg, aki úszni tud. Erre ő: én tudok, igaz hogy még vízben nem próbáltam, a bankhitelben már ragyogóan megy!
Fanyar humor!
88 - ban is volt kánikula rendesen.
( háttérben épp a viharkárokat taglalják a hírekben, biza ez is a kánikula, hirtelen lehülés következménye, szerintem )
IIIGen!
Van egy ilyen " paródia ", Hanyas vagy Te disznó. ;)
Az se rossz " duma ".
Nálunk nem volt semmi.
Mikor jöttem hazafelé a kertből, érdekes mód, esószagot éreztem.
Ma már kell locsolni.
Fő kérdésre a válaszom : Sok " dolognál " értem a fél szavakat. De sajna nem mindig, és nem minden esetben.
Nagy Bandó is a kedvencek listáján. Van belőlük sok, nem akarok sorrendet állítani.
Mert nem bírja a fejem! Ha akarnám, vehetnék akár csak egy ventillátort, de köszönöm, nem.
A levest összedobáltam (zöldséget megpucolni még a kora reggeli órákban nem igazán nagy munka) alágyújtottam, és kész.
A szabadban az afrikai forróság, szinte éget a levegő még árnyékban is, akkor már inkább a lakás... mondtam is: a legjobb fogyókúra. A kaját nem kívánjuk, csak a vizet isszuk... :))
Köszi dolcsy!
Ezt a telefon-betyáros dolgot nem ismertem. Azért nem értettem, ill. azért értettem először félre.
Hát igen, Nagy-Bandó eredeti szólása a teljesen másra volt értendő.
Én mondjuk arra gondolva írtam a fórum címébe, hogy akik itt összeülünk, nem lesz közöttünk nézeteltérés, összezördülés, nem lesznek félre értések, kiszólások-beszólások, egyebek, mert fél szavakból is értjük egymást.
Akármi is legyen a téma: legyen az főzés, vagy spórolás, vagy divat, esetleg házimunka, művelődés, párkapcsolat, bármi, ami szóba kerül.
Megmutatjuk, hogy képesek vagyunk egymással úgy beszélgetni, társalogni, hogy nem lesz semmi gond, hiszen mi félszavakból is értjük egymást! :))
Nem süt már ide hozzám a nap, felhúztam a redőnyt, de az erkélyajtót még csak résnyire hagyom nyitva. Ez a kinti forró levegő még ne jöjjön be!
Emlékszem, amikor még a 70-es, 80-as években a hőmérő szála felment 29-30 fokra, és már akkor meg akartunk halni a munkahelyen. Most meg napokon át a 35-36 fokot szenvedjük. Valóban van valami általános felmelegedés.
Amire gondolt az teljesen mad szitu.
Egy korosztaly lehetunk mert nekem is az jutott eszembe nem amirol ti beszelgettek. Regen volt egy par felvetel telefonbetyaroktol. Onnan a szolas h "hanyas vagy te diszno"
Az eredeti temahoz nem tudok hozzaszolni de gondoltam helyere teszem a dolgokat😊
További ajánlott fórumok:
- Állatnevek, növénynevek egymást követően, mindig az utolsó szó utolsó betűjével kezdődve.
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Fogyózz velem együtt és segítsük egymást!!!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Imádom a páromat, együtt lakunk egy éve, de néha az idegeimre megy! Én spórolnék, ő mindig költ, és mostanába nem értjük meg egymást.
- Nem értem miért viselkedik így...azt hittem megértjük egymást...vagy mégsem?