Távkapcsolatban élők fóruma (beszélgetés)
Most engem lefoglal a gyerkőc úgyhogy most így jobb... Mikor hisztis és nem bírok vele... akkor katasztrófa, sokkal rosszabbul érzem magam mint egyébként...
Én távkapcsolatban élek a párommal, jó ideje nem tudtunk találkozni, de tartjuk a kapcolatot egyéb módon és azon kívül, hogy hiányzunk egymásnak, semmilyen zökkenő nem adódott eddig. A kapcsolat nem friss, ha friss lenne, biztos nem működne és nem bíznánk meg egymásban.
ezt a pasik nem értik... csak akkor kezdik kapizsgálni, mikor Te nem jelentkezel :O...
Mondtam én, hogy a rossz hírt előbb megtudod :)
aj de jó,már izgultam én is!!azért csak nem jól jár a pasik agya...én apám is ilyen,én csak azt szokom neki mondani,hogy irjon már egyet hamarabb hogy jól vagyok csak nincs meg a töltőm,vagy akármi,ne izguljak 5napig....
Apa írt üzit hogy nincs meg a telcsi töltője, ezért nem jelentkezett. Most a munkatársa fonáról írt. Megvan! Él és virul!
))))) Szupi, ennyi már kellett!!!
tegnap :D jaja :))))))) rámhagyják :)
De, már kisütött a np!!!
Mi van Veled? Bejött a -távirányítónyomkodásos- terv?
Mi még 0-nál tartunk most is!
Nálunk megvolt a munkautáni sms. Majd lesz még a munka előtti :DDDD
Jó nagy kommunikáció!
Csajszik mi van a pasikkal? Remélem mindenki jól van :).
ők többnyire többen jönnek, de most nem ő vezet mert bedöglött az új kocsink...
Így rosszabb, mert tudom hogy jól vezet és ha fáradt megáll pihen egy kicsit...
Ebben akkora igazság van!!!!!!!!!
Nálunk is hajnalban ébred,egész nap meló és aztán kb 18 óra vezetés haza-többnyire egyedül jön-most szerncsére 4en mentek...
Nyugi a rossz hírt hamarabb megkapod, mint a jót! :)
Nálunk is ez a másik. Ha már fél órát késik az általam kiszámolt szerimt, már ideges vagyok!
Én is mindig parázok, főleg az oda-vissza utakon...mert munka után jönnek általában szóval nem alszanak semmit és 14 óra vezetés még pluszban.
Na, ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nem , nem esett le! akkor már szóltak volna! Nem rossz, igaz??
én is könyvelő vagyok :DD
Én csak megcsináltam, de soha nem dolgoztam a vonalon. :). Rögtön aztán fotószalonba mentem dolgozni eladóként és onnan grafikus vonal.
Utálom a könyvelést, de adminisztrációs és mittom én milyen "hiba" miatt kellett oda mennem a számítástechnikai programozó helyett. Munkaügyi KP szervezésében volt mindez. Fél napot vitáztam az ügyintéző csajszival, hogy nem akarok mérlegképesre menni, nos, mikor vidáman beültem a számítástechnikai csoportba, akkor derült ki, (és mekkora égés volt), hogy mérlegképesre kell mennem. Persze akkor már nem lehetett mit csinálni...
Tényleg,olvastam hogy van mérlegképesed....nekem is,benne is doliztam évekig...
az én párom emeletes háztetőnyi magasan dolizik,de a Katáé nagyonmagasmagasan...szóval misenem arra gondolunk,hogy pl elment pecázni szombat este mert vasnap nem doliznak és a kocsiban maradt a teló,hanem másra...pedig tutira nincs semmi bajuk szerencsére,mint ahogy a Kata férjecskéje is előkerül hamarosan...addig meg idegeskedünk sajna
Másfél naaap? Juj, én már attól lábrázást kapok, ha pl. 23 fele kellene jönnie a páromnak, vagy akkor kéne hazaérni és nem jelentkezik be. Nem arra gondolok, hogy elment vásárolni még, vagy elaludt vagy akármi... hanem arra, hogy hol kenődött fel a fára kocsival. :O. Aztán megjelenik hulla szétaludt fejjel, hogy kicsit elhúzódott a délutáni szieszta (ő rendszeresen sziesztázik, bár nem déli államban van)... :O. Én meg már tövig rágtam a körmöm :O
Hát most még elugrom anyuval a melóhelyére, lesérűlt a tegnapi macska-anyu harcban, pont a lábát marta meg a piszok, így nehezen tud rálépni, így befuvarozom a munkahelyére, de aztán éles kanyart veszek vagy az ágy fele, vagy valahova máshova, de nem csinálok semmit :), legfeljebb izomláz lesz az ujjaimban, mert tv-t fogok kapcsolózni vagy ilyes :).
Szegényem, biztos minden rendben van a pároddal :).
Na ezzel aztán nem nyugtattalak meg!
További ajánlott fórumok: